FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kapetan Ibričić o nedavni sezoni, premoru in nadaljevanju kariere

Rumeni bojevniki v teh dneh koristijo natanko sedem dni dolg poletni premor, toda kljub vsemu, dogajanje v Nogometnem klubu Domžale ni povsem zastalo. Vodstvo kluba pospešeno sestavlja kadrovski mozaik, z oceno preteklega leta in načrti za prihodnost pa je postregel kapetan moštva Senijad Ibričić.

IbricicIzjava

Ob koncu tretje sezone v dresu dvakratnih državnih prvakov je Ibričić povedal: “Najpomembneje je, da smo sezono v pozitivnem razpoloženju zaključili z zmago. Glede na vse, šlo je namreč za zelo dolgo in zahtevno tekmovalno leto, je bil konec odličen in prav iz tega moramo izvleči številne pozitivnosti in nadaljevati v tej smeri.”

Domžalčani bodo prvi trening v novi sezoni opravili v četrtek, 30. julija: “Najprej moramo sprazniti glave, se odpočiti, malce odmisliti vse skupaj, saj takšna sezona človeka povsem izčrpa. Na začetek priprav bomo tako prišli pripravljeni na nove izzive, ki nas čakajo v prihajajočem obdobju. V novo sezono moramo vstopiti z najvišjo možno zagnanostjo, saj časa za pripravo ne bo veliko. Ponoviti bo potrebno predstave z zadnjih tekem, kjer smo bili na visokem nivoju in tako poskrbeti za pravšnji uvod.”

O tem, v kakšni vlogi bo z 10. zadetki tudi drugi najboljši klubski strelec pretekle izvedbe Prve lige Telekom Slovenije, nadaljeval, je Ibričić povedal: “Nadaljevati moramo s pozitivnim razmišljanjem in vse, kar se je pripetilo v pravkar zaključeni sezoni, čim hitreje pozabiti. Gledati moramo samo naprej in si prizadevati, da smo lahko vsakič samo še boljši in uspešnejši. Po pogovoru z glavnim trenerjem in športnim direktorjem sem sprejel odločitev, da bom tudi v novi sezoni del moštva. Na zelenicah torej v dresu Domžal vstopam v četrto sezono, kako bo vse skupaj potekalo malce kasneje pa bomo seveda videli sproti, ko bomo tudi iskali rešitev, ki bo najboljša za vse strani.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB