FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Začetek priprav: Opravljen je prvi trening

Po sedmih dneh premora se rumeni bojevniki vračajo na delo! Poletne priprave, ki bodo tokrat zelo kratke, bodo potekale v domačem okolju, v naslednjem tednu pa bosta na sporedu tudi dve domači pripravljalni tekmi.

PrviTrening

''Premor je bil kratek, veliko časa za počitek ni bilo. Misli so bile vselej usmerjene v nadaljnje delo, saj nas prvenstvo čaka že čez dva tedna. Fantje v šestih dneh niso veliko izgubili, zato jih tudi želimo čim hitreje vrniti v tekmovalni ritem. Prva pripravljalna tekma bo 5. avgusta odigrana s Krko, druga dan kasneje z Beltinci, nato pa seveda sledita domača dvoboja z Bravom in Mariborom, ki bosta izjemno pomembna. Glede na to, da smo preteklo sezono zaključili uspešno, želimo in verjamemo, da lahko s pozitivnim nizom nadaljujemo tudi v novi sezoni. Okostje ekipe ostaja nespremenjeno in na tem bomo tudi gradili. Nekaj igralcev nas je zapustilo, zgodil se bo še kakšen prihod, v nasprotnem primeru pa mislim, da imamo kader, ki je konkurenčen prvenstvenim in pokalnim izzivom,'' je ob vrnitvi na zelenice dejal glavni trener Dejan Djuranović.

Na prvem treningu v novi sezoni so bili prisotni: Grega Sorčan, Ajdin Mulalić, Klemen Mihelak, Andraž Žinič, Damjan Vuklišević, Gregor Sikošek, Sven Karič, Ivan Makovec, Miha Vrhovnik, Zeni Husmani, Janez Pišek, Senijad Ibričić, Dohyun Kim, Mattias Kait, Til Mavretič, Nick Hanik Horvat, Predrag Sikimić, Dario Kolobarić, Arnel Jakupović, Tian Pantelić, Tonči Mujan in mladinci Nikola Jovičević, Emir Saitoski, Filip Nikola Ostojić

Na preizkušnji so Denis Adamov, Tibor Gorenc Stanković in Kristian Luburić, odsotni pa so bili Slobodan Vuk, Marco Da Silva, Žiga Repas, Tilen Klemenčič (vsi poškodba), Jošt Urbančič, Tamar Svetlin, Benjamin Markuš (vsi reprezentanca) in Matej Podlogar (po dogovoru).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB