FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 2. kolo: Domžale 1-1 Maribor

1 : 1

Maribor 

DOMŽALE

konec

MARIBOR

2. kolo, Prva liga TS, Športni park Domžale

Kolobarić 62' 'več... Repas 24'
     

Danes ob 20:15 v živo na www.nkdomzale.si

DOMŽALE MARIBOR
1 Sorčan Grega 1 Jug Ažbe
2 Žinič Andraž 2 Klinar Denis
3 Vuklišević Damjan 5 Vrhovec Blaž menjava70'
5 Pišek Janez 10 Požeg Vancaš Rudi
8 Svetlin Tamar menjava90' 11 Zahović Luka menjava75'
9 Kolobarić Dario 15 Repas Jan menjava75'
10 Ibričić Senijad (K) 21 Dervišević Amir menjava70'
12 Sikošek Gregor 23 Kolmanič Žan
20 Karič Sven 32 Mitrović Nemanja
21 Podlogar Matej menjava82' 37 Koblar Luka
81 Sikimić Predrag menjava82' 47 Kotnik Andrej menjava70'
 
41 Bržan Rok 33 Handanović Jasmin
4 Dohyun Kim 6 Pihler Aleks menjava70'
7 Mavretič Til menjava90' 7 Kronaveter Rok menjava75'
11 Mujan Tonči 8 Cretu Alexandru menjava70'
14 Kait Mattias menjava82' 9 Tavares Morales Marcos Magno menjava75'
24 Makovec Ivan 17 Matko Aljoša menjava70'
27 Gorenc Stankovič Tibor 22 Milec Martin
42 Urbančič Jošt 27 Mešanović Jasmin
90 Husmani Zeni menjava82' 66 Martinović Ililja
Trener: Djuranović Dejan Trener: Gajser Saša

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Ajdina Mulalića, Slobodana Vuka, Marka Martinovića, Arnela Jakupovića, Denisa Adamova, Marca Da Silve in Tilna Klemenčiča.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik
Glažar Roman Gabrovec David Burjan Aleksander Ponis Roberto
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Kolobarić 62'     
MARIBOR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Repas 24'  Pihler 74'  

Piscalka90+2. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roberto Ponis je označil dve minuti sodnikovega dodatka.

menjava90. minuta: V ekipi Domžal je Tamarja Svetlina zamenjal Til Mavretič.

87. minuta: Käit je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Kronavetra je na prvi vratnici z glavo uspešno odbil Ibričić.

84. minuta: Ibričić je odlično zadržal žogo na polovici Maribora. Akcijo je nadaljeval Svetlin, ki je v kazenskem prostoru našel Kolobarića. Ta je nesebično podal v sredino do Ibričića, ki v padcu ni uspel močno streljati. Pravočasno se je na sredino vrat vrnil Jug, ki je žogo zadržal v svojih rokah. 

menjava82. minuta: V ekipi Domžal sta Predraga Sikimića in Mateja Podlogarja zamenjala Zeni Husmani in Mattias Käit.

79. minuta: Vuklišević je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kronavetra je Koblar streljal z glavo. Žoga se je odbila od prečke in zletela z igrišča.

77. minuta: Pišek je na desni strani kazenskega prostora našel Podlogarja, ki je močno sprožil proti vratom. Vratar Jug je žogo z odlično obrambo odbil v kot. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

menjava75. minuta: V ekipi Maribora sta Zahoviča in Repasa zamenjala Tavares in Kronaveter.

rumeni karton mali74. minuta: Zaradi prekrška nad Šoštaričem Karičem je rumeni karton prejel Pihler.

menjava70. minuta: V ekipi Maribora so Derviševića, Kotnika in Vrhovca zamenjali Cretu, Matko in Pihler.

67. minuta: Svetlin je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po nevarni podaji Ibričića je žoga končala v rokah vratarja Juga.

63. minuta: Mariborčani so napadali po desni strani. Klinar je žogo zavrnil na vrh kazenskega prostora, kjer je do strela prišel Dervišević. Pred vrati je uspešno odbil Sikošek.

zoga1:1 Kolobarić; 62. minuta: Svetlin je začel akcijo rumenih na levi strani. Podaljšal je do Sikoška, ki je močno podal na bližnjo vratnico. Tam je bil Kolobarić, ki je žogo poslal ob desno vratnico vrat Maribora za izenačenje na 1:1.

56. minuta: Po napaki Juga je do žoge na polovici Maribora prišel Svetlin. Prodrl je v kazenski prostor in nekoliko z leve strani močno sprožil. Žoga je oplazila nekoga od gostujočih igralcev in letela pod prečko. Vratar Jug jo je s konicami prstov odbil v kot. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

53. minuta: Po kratki povratni podaji Požega Vancaša je do strela z desnico prišel Dervišević. Z levega roba kazenskega prostora je streljal po tleh, vratar Sorčan je bil zanesljiv.

52. minuta: Kotnik je začel akcijo Maribora na desni strani. Lepo je podal v sredino do Repasa, ki je podaljšal na levo do Požega Vancaša. Ta je z roba kazenskega prostora streljal s prve, a žogo poslal za las mimo leve vratnice.

51. minuta: Sikošek je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Derviševića so se domači ubranili.

48. minuta: Po podaji Repasa je Klinar uspešno preigraval in s slabih 30 metrov močno sprožil proti vratom. Streljal je nekoliko previsoko.

47. minuta: Žoga je na polovici Maribora prišla do Sikimića, ki je znotraj kazenskega prostora prišel do strela. Nekoliko z desne strani je žogo poslal mimo bližnje vratnice.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Podlogar je priboril prosti strel na desni strani polovice Maribora. Po podaji Ibričića je žoga preletela vse nogometaše. 

44. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad, ki ga je s podajo s peto začel Podlogar. Nadaljeval je Svetlin, ki je z lepo podajo zaposlil Kolobarića. Ta je nekoliko z leve strani prišel sam pred vratarja Juga. Slednji je strel napadalca Domžal uspel ubraniti.

40. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Dervišević.

36. minuta: Šoštarič Karič je bil pri žogi na levi strani sredine igrišča. Poslal je dolg predložek v kazenski prostor, kjer je bil za las prekratek Podlogar. Žoga je na koncu le za nekaj centimetrov zletela mimo leve vratnice.

32. minuta: Repas je krenil v hiter protinapad Maribora. Podal je na desno do Zahovića, ki je nemudoma poslal nizek predložek pred vrata. V zadnjem trenutku je z drsečim startom žogo v kot odbil Pišek. Po podaji Derviševića je Koblar z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

28. minuta: Po podaji Podlogarja je Ibričić prišel do strela s 25 metrov. Z levico je streljal mimo desne vratnice.

27. minuta: Požeg Vancaš je uspešno preigraval na levi strani kazenskega prostora Domžal. Njegov poizkus strela je zletel za las mimo leve vratnice.

26. minuta: Sikošek je bil pri žogi na levi strani polovice Maribora. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je Kolobarić z glavo streljal previsoko.

zoga0:1 Repas; 24. minuta: Po slabem izbijanju rumenih je žoga na desni strani prišla do Klinarja. Ta je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je Repas s strelom z glavo žogo poslal v tla, od koder se je odbila in preletela vratarja Sorčana ter končala v mreži.

19. minuta: Ibričić je bil pri žogi na levi strani polovice Maribora. Poslal je natančen predložek pred vrata, kjer je iz težkega položaja z glavo streljal Kolobarić. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

18. minuta: Izjemno hitra akcija Domžalčanov po desni strani. Znova je Podlogar v ogenj poslal Žiniča, ki je močno podal pred vrata. Tam je nespretno posredoval Koblar, ki je žogo preusmeril proti svojim vratom. Jug je žogo odbil, razčistil pa je Mitrović.

12. minuta: Podlogar je na desni strani podaljšal do Žiniča, ki je s prve poslal nizek predložek pred vrata. Tam je Sikimić streljal s prve, a je z 12 metrov žogo poslal čez gol.

9. minuta: Po podaji Požega Vancaša je do strela z 20 metrov prišel Vrhovec. Dobro se je postavil Pišek, ki je s telesom uspešno blokiral poizkus gostov. 

5. minuta: Prvi nevarnejši napad rumenih je s strelom z 20 metrov zaključil Sikimić. Po odbiti žogi obrambe Maribora je z voleja streljal mimo desne vratnice.

2. minuta: Po podaji Vrhovca je Požeg Vancaš prišel do strela z levega roba kazenskega prostora. Žogo je poslal mimo desne vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB