FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kapetan presegel magično mejo!

Zadnji prvenstveni dvoboj pred odhodom na reprezentančni premor je za kapetana rumene družine predstavljal poseben mejnik. Na igriščih Prve lige Telekom Slovenije je namreč nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine preživel že več kot 10.000 minut!

SenijadIbricic10000

“Gre za zelo lep uspeh, ki mi veliko pomeni. Vesel sem, da mi je do tako visoke številke uspelo priti precej hitro, saj je za menoj malce več kot 100 odigranih ligaških tekem. Po prihodu iz Kopra sem tudi v Domžalah redno nastopal, hkrati pa verjamem, da bom kmalu tudi v dresu rumene družine presegel magično mejo 100 tekem,” je povedal Ibričić, ki je v rumeni barvi doslej zaigral na 91 prvenstvenih srečanjih, leta 2014 pa je bil skupaj z domačo izbrano vrsto tudi udeleženec svetovnega prvenstva v Braziliji.

Kapetan se je ob Kamniški Bistrici med strelce vpisal 36-krat, pomembno vlogo pa je predstavljal tako na domačem kot tudi evropskem prizorišču, ko so se dvakratni državni prvaki pomerili z Marseillom, Freiburgom, Malmojem in Ufo: “Vstopil sem v peto sezono v slovenskem nogometu in kdo bi si pred leti mislil, da bo danes temu tako. Doslej je bilo vse v najlepšem redu, igranje na najvišjem nivoju je čast in privilegij, poškodb pa prav tako ni bilo. V dresu Domžal sem tako posamično kot tudi s soigralci doživel že veliko lepega, zato sem prepričan, da bo temu tako tudi v prihodnje. Z življenjem v Sloveniji sem namreč zelo zadovoljen in na celotno stanje gledam dolgoročno.”

Na prvih dveh tekmah so rumeni bojevniki zabeležili poraz in remi, ki kljub vsemu predstavlja veliko spodbudo pred nadaljevanjem sezone: “Tekma z Mariborom je pokazala, da zmoremo biti veliko boljši, kot smo bili v preteklosti. Obenem mislim, da lahko na osnovi takšne predstave tudi gradimo v prihodnje, ko bodo po reprezentančnem premoru pred nami novi pomembni obračuni. V to srčno verjamem, saj vadba poteka na zelo visokem nivoju, vzdušje v garderobi je odlično in samo vprašanje časa je, kdaj bo znova napočilo naše že videno obdobje, ko bo vse skupaj tudi veliko lažje.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB