FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prijateljska tekma: Domžale - Austria Klagenfurt 3:2

3 : 2

AustriaKlagenfurt

DOMŽALE

konec

AUSTRIA KLAGENFURT

Prijateljska tekma, Športni park Domžale, zaprto za javnost

Ibričić 15'/11m 'več... Hadžić 22' 
Vuk 61'/11m, 75'   Markoutz 72'

Danes ob 14:00 v živo na www.nkdomzale.si

DOMŽALE AUSTRIA KLAGENFURT
84 Mulalić Ajdin menjava46' 13 Menzel Philipp menjava61'
3 Vuklišević Damjan menjava46' menjava72' 4 Greil Patrick
4 Dobrovoljc Gaber menjava72' 7 Jaritz Florian (K)
7 Mavretič Til 11 Huther McMoordy
9 Kolobarić Dario menjava46' 14 Christopher Cvetko menjava46'
10 Ibričić Senijad (K) menjava72' 17 Schulz Kwabe
11 Mujan Tonči 26 Straudl Simon menjava46'
12 Sikošek Gregor menjava46' 30 Herbert Paul menjava46'
15 Adamov Denis 31 Mahrer Thorsten menjava46'
81 Sikimić Predrag menjava46' 63 Saravanja Ivan
90 Husmani Zeni menjava46' menjava72' 71 Hadžić Benjamin
 
1 Sorčan Grega menjava46' 1 Sygo Rico menjava61'
20 Karič Šoštarič Sven menjava46' 8 Holscher Tim menjava46'
21 Podlogar Matej menjava46' 16 Markoutz Oliver menjava46'
26 Martinović Marko menjava46' 27 Berwein Maximilian menjava46'
27 Gorenc Stankovič Tibor menjava46' 92 Markelić Fabio menjava46'
89 Vuk Slobodan menjava46' - -
Trener: Djuranović Dejan Trener: Micheu Robert

V ekipi Domžal ni Arnela Jakupovića (poškodba), Tilna Klemenčiča (poškodba) in Andraža Žiniča (bolezen). Odsotni so tudi Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, Ivan Makovec, Janez Pišek in Mattias Kait, ki imajo reprezentančne obveznosti.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik
Pašalić Leon - - -
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Ibričić 15'/11m  Dobrovoljc 39'  
2:1 Vuk 61'/11m    
3:2 Vuk 75'    
AUSTRIA KLAGENFURT
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Hadžić 22'  Hüther 31'  
2:2 Markoutz 72'  Mahrer 37'  
  Menzel 52'  
     

Piscalka90+1. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalić je označil konec tekme.

90. minuta: Šoštarič Karič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Podlogarja so se gostje ubranili.  

87. minuta: Adamov je priboril kot z desne strani. Po podaji Šoštariča Kariča je Podlogar na prvi vratnici podaljšal s peto. Do strela z glavo je prišel Gorenc Stanković, ki je žogo poslal za las mimo leve vratnice.

82. minuta: Podlogar je priboril kot z leve strani. Po podaji Šoštariča Kariča in obleganju vrat gostov, so se slednji le uspeli ubraniti.

78. minuta: Nov hiter napad rumenih po levi strani. Šoštarič Karič je podaljšal do Mujana, ki je prišel do strela z 20 metrov. Žogo je poslal mimo desne vratnice.

zoga3:2 Vuk; 75. minuta: Šoštarič Karič je potegnil po levi strani. Poslal je odličen predložek na bližnjo vratnico, kjer je Vuk z izjemnim strelom z glavo žogo poslal v dolgi kot nemočnega vratarja Syga.

zoga2:2 Markoutz; 72. minuta: Hitri Markoutz je pobegnil po desni strani polovice Domžal. Prodrl je vse do petmetrskega prostora, kjer je z močnim in natančnim strelom v dolgi kot premagal še vratarja Sorčana.

71. minuta: Po kratki podaji Hadžića je z vrha kazenskega prostora nevarno v dolgi kot streljal Berwein. Z izjemno obrambo se je izkazal Sorčan, ki je žogo odbil v kot. Po podaji s kota je žoga končala v rokah vratarja Sorčana.

69. minuta: Podlogar je priboril prosti strel na desni strani polovice gostov. Po predložku Ibričića je Podlogar pred vrati storil prekršek nad vratarjem Sygom. 

66. minuta: Šoštarič Karič je ob levi stranski črti lepo zaposlil Mujana. Ta je pred vrati izjemno našel Podlogarja, ki je bil sam pred vratarjem Sygom. Streljal je za las mimo leve vratnice.

64. minuta: Mujan je preigraval na desni strani polovice gostov. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Vuk. Žoga je pristala v rokah vratarja Syga.

zoga2:1 Vuk/11m; 61. minuta: Na desni strani kazenskega prostora je Jaritz pohodil Mavretiča in sodnik Pašalić je še drugič pokazal na belo točko. S strelom v spodnji desni kot je Domžale v novo vodstvo popeljal povratnik po poškodbi Vuk.

60. minuta: Do strela s slabih 30 metrov je prišel Markelić. Streljal je za las previsoko.

59. minuta: Jaritz je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je Hadžić streljal za las mimo leve vratnice.

55. minuta: Po predložku Šoštariča Kariča je na prvi vratnici streljal Mujan. Vratar Menzel je bil zanesljiv.

54. minuta: Adamov je priboril kot z desne strani. Po podaji Mavretiča je Jaritz slabo žogo izbil. Do strela z 12 metrov je prišel Šoštarič Karič, ki je streljal previsoko.

52. minuta: Jaritz je igral z roko na desni strani polovice Austrie. Po podaji Ibričića je bil v lepi priložnosti Šoštarič Karič. Žoga je zletela mimo leve vratnice. 

49. minuta: Martinović je ukradel žogo na polovici Austrie. Podaljšal je do Podlogarja, ki je v sredini našel Vuka. Ta je s 13 metrov streljal, žoga pa je na poti zadela enega od gostujočih branilcev in zletela za las mimo desne vratnice. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili. V nadaljevanju akcije je žogo prišla nazaj do Ibričića. Ta je z desne strani poslal predložek pred vrata, kjer je Dobrovoljc z glavo streljal za las mimo leve vratnice. 

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Austrie.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalič je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Gostje so prišli do kota z desne strani. Po podaji Cvetka je pred vrati odbil Husmani.

42. minuta: Schulz je z leve strani poslal predložek pred vrata. Do strela z glavo je prišel Greil, Mulalić pa je bil na mestu.

40. minuta: Prosti strel s 35 metrov je izvajal Cvetko, ki je meril pod prečko. Vratar Mulalić je žogo odbil v kot. Po podaji Cvetka je z glavo odbil Sikimić.

37. minuta: Na levem robu kazenskega prostora je Mahrer storil prekršek nad Dariom Kolobarićem. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, ki je zadel živi zid.

37. minuta: Mavretič je na desni strani našel Adamova. Ta je z levico poslal predložek na bližnjo vratnico, kjer je Sikimić z glavo streljal čez vrata Celovčanov.

35. minuta: Greil je na kratko podal do Cvetka, ki je s 25 metrov močno streljal proti vratom. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

32. minuta: Ibričić je na levi strani v ogenj poslal Sikoška. Njegov predložek na drugi vratnici je pričakal Mavretič, ki je s peto podal do Adamova. Ta je na kratko podaljšal do Mujana, ki je z 20 metrov močno streljal. Vratar Menzel je bil na pravem mestu.

27. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z desne strani. Po podaji Cvetka je z glavo odbil Husmani. 

25. minuta: Kolobarić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je Dobrovoljc z glavo streljal mimo desne vratnice.

zoga1:1 Hadžić; 22. minuta: Avstrijci so so napadali po desni strani. Po predložku v kazenski prostor je žoga na levi strani prišla do Cvetka. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo žogo v levi kot poslal Hadžić.

21. minuta: Adamov je odbil v kot z leve strani. Po podaji Cvetka so se rumeni ubranili.

20. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

18. minuta: Sikošek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Cvetka je pred vrati odbil Adamov.

17. minuta: Ibričić je na levi strani na kratko podal do Mujana. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je za las zamudil Kolobarić.

zoga1:0 Ibričić 15'/11m; S strelom v spodnji desni kot je zanesljivo enajstmetrovko izvedel kapetan Ibričić.

14. minuta: Husmani je z desne strani poslal predložek na drugo vratnico, kjer je Sikimić z glavo lepo žogo vrnil pred vrata. Tam je bil Kolobarić, ki ga je s hrbta podrl eden od gostujočih branilcev. Glavni sodnik Leon Pašalić je nemudoma pokazal na belo točko.

13. minuta: Adamov je odbil v kot z leve strani. Po podaji Cvetka je žogo s pestmi odbil vratar Mulalić.

11. minuta: Po napaki Sikoška je Jaritz krenil proti vratom Domžal. Ob Dobrovoljcu je prišel do strela z vrha kazenskega prostora. Žogo je poslal malce čez vrata Domžal.

10. minuta: Ibričić se je poigral z obrambo gostov na levi strani kazenskega prostora Austrie. Močan strel je vratar Menzel uspešno odbil.

7. minuta: Sikošek je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Vuklišević streljal z glavo, vendar brez težav za vratarja Menzla.

5. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Cvetka so se domači ubranili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB