FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Že jutri z NK Tabor Sežana

Domžalski nogometaši bodo jutri, v sredo, odigrali novo prvenstveno tekmo. Srečanje 13. kola se bo v Sežani pričelo ob 13.30. Neposredni prenos letošnje druge medsebojne tekme z NK Tabor Sežana bo tudi tokrat na Planet 2.

ZinicPredSezano

“Tabor Sežana velja za zelo neugodnega nasprotnika, saj so na domačih tleh neporaženi. V dosedanjem delu prvenstva so prišli do petih zmag in remija, zato bo potrebno biti na najvišji možni ravni, če želimo razmišljati o uspehu. Premorejo kar nekaj kvalitetnih posameznikov, moštvo si zasluži veliko spoštovanja, vendar verjamem, da bomo mi tisti, ki bodo prvi odnesli vse tri točke iz Sežane,'' je misli v pričakovanju zadnjega novembrskega gostovanja strnil desni bočni branilec Andraž Žinič, ki je v letošnji sezoni nastopil na desetih dvobojih.

Cilj Domžalčanov je pred odhodom na Kras torej jasen: “Naša želja so zgolj in samo tri točke. Po porazu na zadnji ligaški tekmi si namreč želimo odgovoriti na najboljši možen način. Osredotočiti se moramo na vsakodnevno trdo delo in osvajanje točk, saj smo v nedeljo lahko znova videli, da prihajamo v priložnosti, smo nevarni pred vrati nasprotnika, toda zmanjka nam nekaj koncentracije in praktično vselej smo za to kaznovani s prejetim zadetkom. Verjamem, da bo že jutri občutno bolje.”

Tokratni spopad Tabor Sežane in Domžal bo osmi med elito. Rumeni bojevniki, ki so bili na zadnji medsebojni tekmi boljši s 3:1 (Svetlin 2x, Ibričić), so doslej zabeležili 5 zmag, vsa tri gostovanja pa so pripadla nogometašem Tabora: “V tekmo moramo stopiti s pravim pristopom in vidno željo po zmagi. Vemo, da si dvoboji hitro sledijo, zato se lahko v dobrem tednu dni na prvoligaški lestvici vse skupaj zelo hitro spremeni. Biti bomo morali previdni in hkrati odločni, saj bomo le tako imeli možnosti za osvojitev prepotrebnih treh točk,” je dejal Žinič.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB