FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pogled v pomlad

Božično novoletni prazniki so za nami, v rumeni družini pa se ob vstopu v novo koledarsko leto že oziramo na prihajajoči spomladanski del tekmovalne sezone 2020/21.

nkd 11 veselje

Nogometaši Domžal, ki so z obveznostmi zaključili 20. decembra, ko so na domačih tleh remizirali z Bravom (0-0), se bodo znova zbrali 6. januarja. Začetek zimskih priprav bo na sporedu v sredo, medtem ko se Prva liga Telekom Slovenije na zelenice vrača 10. februarja. Domžale se bodo tedaj pomerile z NK Maribor.

Začetni zgoščen ritem tekem zahteva temeljito pripravo, zato bo dober mesec dni dolgo pripravljalno obdobje ključnega pomena pred nadaljevanjem sezone. V spomladanskem delu sezone bomo namreč videli 17 prvenstvenih obračunov, rumeni bojevniki pa bodo morali odigrati tudi zaostalo pokalno tekmo z drugoligašem iz Beltincev. Termin dvoboja sicer še ni znan, bo pa v letu 2021 prvenstvo predvidoma zaključeno 19. maja.

Naj dodamo, da bo podrobnejši spored pripravljalnih tekem znan kmalu.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB