FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Četverica znova na polno!

Tilen Klemenčič, Mattias Käit, Gaber Dobrovoljc in Slobodan Vuk so znova v polnem trenažnem procesu! Uspešno vrnitev na zelenice so potrdili v preteklih dneh, ko so brez težav opravili uvodne izzive zimskih priprav.

NiPoskodb

Četverica nogometašev je jesenski del sezone zaradi težav s poškodbo zaključila predčasno, začetek zimskih priprav pa so Klemenčič, Käit, Dobrovoljc in Vuk oddelali s preostankom moštva. Osrednji branilec Tilen Klemenčič se v ekipni trening vrača po dolgotrajni poškodbi kolena, vezist Käit in drugi osrednji branilec Dobrovoljc sta v decembru imela težave z mišico, napadalec Vuk pa je počival zaradi zloma roke.

Glavni trener Dejan Djuranović lahko tako v tem trenutku računa prav na vse igralce članske zasedbe. Odlična novica predstavlja zelo pozitivno zdravstveno stanje, kot ga že dolgo ni bilo.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB