FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Na sporedu je prvi pripravljalni test

Nogometaši Domžal bodo jutri, v petek, ob 14. uri, odigrali prvo pripravljalno tekmo v letu 2021. Srečanje z ljubljanskim Bravom bo odigrano na domačem igrišču z umetno travo, kjer rumeni bojevniki vadijo že vse od začetka zimskih priprav.

JutriBravo

Moštvi Domžal in Brava se zelo dobro poznata, prav obračun slednjih je bil tudi zadnji prvenstveni v letu 2020. Ekipi sta se 20. decembra v Športnem parku Domžale razšli brez zadetkov. Pred rumenimi bojevniki je torej zahtevna, a obenem zanimiva tekma z moštvom, ki je prvi del sezone sklenil na 8. mestu Prve lige Telekom Slovenije.

Glavni strateg Domžal Dejan Djuranović, ki želi nemudoma videti, v kakšnem stanju so fantje, bo lahko računal praktično na vse nogometaše, saj težav s poškodbami in boleznimi v uvodnih dneh zimskih priprav ni. Čeprav gre za srečanje brez tekmovalnega naboja, bodo vsi pripravljalni dvoboji v naslednjih tednih bili pravi pokazatelj trdega dela na treningih tako z vidika taktičnih kot tudi fizičnih zahtev. Rezultat vse do 10. februarja, ko se znova začenja zares, ni v ospredju, zagotovo pa tudi takšne zmage odlično vplivajo na splošni vtis in samozavest celotnega moštva.

NK Bravo je prvi del sezone zaključil z 22 osvojenimi točkami, na zadnjih šestih prvenstvenih tekmah pa so zabeležili dve zmagi in štiri remije. Ljubljančani so s pripravami na spomladanski del sezone pričeli 5. januarja, in tako kot Domžalčani doslej še niso bili tekmovalno aktivni. V zasedbi Dejana Grabića doslej ni bilo veliko dogajanja tudi na področju kadrovanja. V začetku meseca se je poslovil zgolj napadalec Michele Šego, prihodov v Spodnji Šiški za enkrat ni bilo.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB