FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Cilj je izpolnjen

Domžalski nogometaši so zaostalo tekmo Pokala Pivovarne Union dobili z 0:3 in se brez težav uvrstili v četrtfinale tekmovanja! Mrežo nasprotnika so v gostoljubnih Beltincih zatresli mlada reprezentanta Sven Šoštarič Karič in Dario Kolobarić ter izkušeni Matej Podlogar, ki se je podpisal pod 13. pokalni zadetek.

HusmaniPoBeltincih

“Cilj smo izpolnili, poškodb ni bilo in to je najpomembneje. Pred odhodom v reprezentanco je zaigralo tudi vseh pet igralcev, ki so pred dnevi prejeli vpoklic, tako da smo zelo zadovoljni. Mreža je kljub nekaterim poskusom motiviranih domačinov ostala nedotaknjena. Hitro smo dvakrat zadeli in se s tem izognili nepotrebnim zapletom. Tekmo smo uspešno nadzirali, prihajali v priložnosti, dvakrat tudi zatresli prečko in v nadaljevanju dvoboja zadeli se tretjič. V četrtfinale pokala tako odhajamo zasluženo, brez težav,” je o pokalnem gostovanju pri drugoligašu ND Beltinci povedal vezist Zeni Husmani, ki je tokrat skupaj s soigralci nastopal v modri športni opravi.

Husmani je o zadnji tekmi v mesecu marcu dodal: “Beltinci so se glede na dolg premor, ki so ga imeli vsi predstavniki 2. SNL, izkazali za čvrstega nasprotnika. Bili so pričakovano agresivni in zelo motivirani, vendar se nismo pustili presenetiti. Igrišče nam je povzročalo nekaj težav pri nizkih oziroma podajah, toda tudi temu smo se hitro uspeli prilagoditi.”

Sledi reprezentančni premor. Štirje Domžalcani (Šoštarič Karič, Kolobarić. Žinič, Svetlin) bodo barve reprezentance Slovenije zastopali na evropskem prvenstvu, en (Kait, Estonija) pa v kvalifikacijah za Svetovno prvenstvo. Konec meseca bo na sporedu tudi prijateljska tekma z avstrijskim predstavnikom: “Premor bomo sprva izkoristili za počitek. Po zgoščenem uvodu v spomladanski del prvenstva se bomo na delo vrnili v ponedeljek. Na voljo so torej trije prosti dnevi, nakar se bo moštvo brez reprezentantov pripravljalo na zaključek sezone. Konec prihajajočega tedna, v petek, odhajamo v Avstrijo k Wolfsbergerju. Gre za močnega nasprotnika, ki je v letošnji sezoni nastopal v skupinskem delu Lige Evropa. S to zanimivo prijateljsko tekmo želimo ostati v tekmovalnem ritmu in zagotovo bo dvoboj služil svojemu namenu,” je zaključil 30-letni Zeni Husmani.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB