FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Šport ni problem. Šport je rešitev!

nkd 12 veselje

Šport je doslej poskrbel za neprecenljivo prepoznavnost Slovenije v svetu brez izdatnih vlaganj, ampak z neizmernim trudom vsakega posameznega športnika in športnega delavca.

Športniki se popolnoma zavedamo, da je zdravje ljudi na prvem mestu in mora biti prioriteta vseh, ki odločajo. To smo dokazali, saj smo se ves čas vestno držali vseh sprejetih ukrepov, mnogi med name pa so se znotraj svojih panožnih zvez držali še mnogo strožjih pravil, velika večina med nami, pa je bila velik del lanskega leta popolnoma neaktivna. Zato enostavno ne moremo prezreti dejstva, da ukrepi med seboj niso usklajeni in med drugim škodijo tudi slovenskemu športu.

Z akcijo Tečem za šport! želimo opozoriti na zelo hitro poslabševanje položaja športnikov, športnih društev in zvez, na zaskrbljujoče podatke o slabšanju motoričnih sposobnosti slovenskih otrok in na dejstvo, da se po odprtju na začetku leta veliko otrok ni vrnilo k športni aktivnosti. Opozoriti želimo, da navkljub številnim predlogom in pozivom s strani športa, šport ni zajet niti v enem izmed do sedaj sprejetih t.i. PKP-jev. Opozoriti želimo, da je šport v težavah in nujno potrebuje pomoč.

Šport ni problem. Šport je rešitev!

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB