FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Igralci odšli na zaslužen dopust

Nogometaši Domžal so se po četrtkovem treningu odpravili na zaslužen dopust. Trener Stevan Mojsilović je po koncu jesenskega dela prvenstva z igralci opravil nekaj manj kot 20 treningov, narejen pa je tudi že okviren načrt priprav za drugi del sezone.

5 trening tr06122012 4

Dvakratni državni prvaki se bodo prvič v novem letu zbrali v petek, 11. januarja 2013. V slabih dveh mesecih pred nadaljevanjem prvenstva bodo opravili 75 treningov in odigrali pet prijateljskih tekem. Skupnih priprav v Savudriji tokrat ne bo, saj bodo Domžalčani vadili le v domačem okolju, tako na igrišču z umetno travo kot tudi na parketu okoliških telovadnic oziroma dvoran.

Rudi Požeg Vancaš

Eden od igralcev, ki je v popolnosti sprejel trenerjevo filozofijo, ki temelji na trdem delu, disciplini in popolnemu podrejanju nogometu, je mladi Rudi Požeg Vancaš. 18-letni ofenzivni zvezni nogometaš, ki je v jesenskem delu sezone večinoma igral na položaju osrednjega napadalca, je s petimi goli prvi strelec Domžalčanov. Z bliskovitim vzponom med najboljše mlade igralce v Prvi ligi NZS se ne obremenjuje, saj je osredotočen le na nogomet in trdo delo, ki ga čaka tudi med dopustom.


Uspešno leto 2012 je z večerjo v gostilni Na klancu v Medvodah, skupaj s trenerji vseh selekcij, proslavila tudi uprava kluba. Predsednik Stane Oražem se je v svojem govoru zahvalil vsem sodelavcem za odlično opravljeno delo skozi celotno leto 2012. Napovedal je tudi lepo prihodnost Nogometnega kluba Domžale, ki se na kadrovskem področju širi iz leta v leto in pri tem naj bi, kljub težkemu gospodarskemu stanju, ostalo tudi v naslednjem obdobju.

Nekaj posnetkov z novoletnega druženja uprave in trenerjev Nogometnega kluba Domžale:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB