FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mesec maj odpiramo v Sežani

Z jutrišnjim dnem vstopamo v zadnji tekmovalni mesec v letošnji sezoni. Prvi preizkus v maju predstavlja gostovanje v Sežani. Dvoboj s tamkajšnjim Taborom, ki v 1. SNL trenutno zaseda 6. mesto, se bo pričel ob 15. uri.

DjuranovicPredSezano

Domžalčani bodo nove ligaške točke iskali na Krasu, pred le nekaj urami pa je postalo jasno, da si bo finalno vstopnico Pokala Pivovarne Union potrebno izboriti na domačem srečanju z Olimpijo: ''Pred samim žrebom z izjemo tega, da igramo na domačem igrišču, nismo imeli nikakršnih želja. Po Mariboru nas sedaj čaka še Olimpija, torej nova zanimiva tekma. Z Olimpijo se bomo v enem tednu srečali dvakrat. Najprej v prvenstvu, nato še v pokalu, kjer naš cilj predstavlja uvrstitev v finale. Temu primerno se bomo na dvoboj tudi pripravili in verjamem, da so fantje tega več kot sposobni,'' je povedal strateg Domžal Dejan Djuranović.

Domžale in Tabor Sežana sta doslej odigrala deset prvenstvenih tekem (štiri v Sežani), a zmage rumenih na Primorskem doslej še nismo videli: ''Naporen ritem tekem se nadaljuje v Sežani. Jutri odhajamo na zelo posebno oziroma vselej zahtevno gostovanje, kjer pa želimo nadaljevati pozitiven niz z zadnjih tekem. Smo v dobri formi in zavedamo se, da lahko znova prikažemo predstave, ki smo jih kazali na zadnjih srečanjih. Cilj pa je seveda jasen - gremo na zmago, prvo na domačih tleh Tabora.''

Rumeni bojevniki so na zadnjih treh tekmah trikrat slavili. V roku enega tedna je po zaslugi zrele igre dvakrat padel Maribor, enkrat pa Celje: ''Ko zmaguješ in kažeš takšne predstave, je užitek delati. Vzdušje v moštvu je pozitivno in zadovoljstvo je prisotno na vsakem koraku. V tem stanju želimo ostati čim dlje. Želja s strani vseh vpletenih je tu, imamo točno določen cilj in prav tako premoremo potrebno kvaliteto, da z uspehi tudi v mescu maju. Na tem nivoju namreč želimo ostati še naprej, zato naj traja,'' je sklenil Djuranović.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB