FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

3, 4, zdaj! Čas je za poletne priprave!

Premor, ki je za člansko zasedbo Domžal trajal 18 dni, je sedaj že preteklost! Za rumenimi bojevniki je prva skupinska vadba v evropsko obarvani tekmovalni sezoni 2021/22.

PrviTrening2122

Glavni trener Dejan Djuranović je v družbi svojih sodelavcev na uvodnem treningu v novi sezoni, ki je potekal na pomožnem igrišču, pozdravil 23 nogometašev, med katerimi smo lahko opazili tudi prvega poletnega novinca oziroma bolje rečeno povratnika Nermina Hodžića. Priprave na julijski evropski izziv in začetne dvoboje v državnem prvenstvu bodo v naslednjih štirih tednih potekale v domačem okolju, v tem času pa bodo odigrane tudi štiri pripravljalne tekme. Z izjemo dvoboja z novopečenim prvoligašem NK Radomlje (18.6. - lokacija še ni potrjena), preostali nasprotniki in termini tekem še niso dokončno znani.

Zaradi reprezentančnih obveznosti se bosta treningom kasneje priključila Sven Šoštarič Karič in Mattias Kait. Slednji bo zadnjo tekmo Baltskega pokala v dresu Estonije odigral prav danes (18.00). Najboljši nogometaš pretekle sezone Senijad Ibričić prav tako še ni vadil z ekipo, so se pa treningom ponovno priključili tudi Grega Sorčan, Til Mavretič in Dohyun Kim, ki so v pretekli sezoni imeli statuse posojenih nogometašev pri Gorici ter Aluminiju. Usoda štirih igralcev, ki jim je ob koncu pretekle sezone pogodba potekla - Damjan Vuklišević, Jošt Pišek, Ivan Makovec in Miha Vrhovnik - še ni znana.

Prisotni na prvem treningu: Ajdin Mulalić, Grega Sorčan, Klemen Mihelak (vratarji), Andraž Žinič, Denis Adamov, Tilen Klemenčič, Tibor Gorenc Stankovič, Gaber Dobrovoljc, Jošt Urbančič (branilci), Benjamin Markuš, Janez Pišek, Tamar Svetlin, Nermin Hodžić, Zeni Husmani, Dohyun Kim, Žiga Repas, Til Mavretič, Marko Martinović (vezisti), Filip Nikola Ostojić, Matej Podlogar, Arnel Jakupović, Slobodan Vuk in Dario Kolobarić (napadalci).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB