FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Nasprotnik je tokrat zasluženo zmagal''

Rumeni družini v Celju ni uspelo slaviti še drugič zapovrstjo. Vodilni zadetek Slobodana Vuka je pred odmorom izničil Ivan Božić, v drugem polčasu sta zadela še Žan Medved in Amadej Brecl. Debi v dresu Domžal sta vknjižila Dejan Georgijević in Alen Jurilj.

DejanDjuranovicPredCeljem

''Dobro smo začeli, hitro povedli in nato imeli nadzor nad dogajanjem. Po lastnih napakah smo sicer izgubili preveč žog na njihovi polovici in jim tako puščali prostor za številne protinapade, a v obrambi smo to dobro reševali. Celjani so namreč kar trikrat zadeli iz prepovedanega položaja,'' je po tekmi povedal Dejan Djuranović.

Nadaljeval je: ''Gol za izenačenje je padel tik pred premorom, a kljub temu smo v nadaljevanje krenili povsem enako. Celjani so v 52. minuti drugi zadetek dosegli po naši napaki, ko smo želeli zgraditi napad. Kasneje smo sami prišli v dve lepi priložnosti za izenačenje, ki pa ju žal nismo izkoristili.''

Po sedmih odigranih tekmah imajo nogometaši Domžal prav toliko točk. Naslednji obračun bo na sporedu v soboto, ob 17h, ko bo nasproti stalo moštva NK Kalcer Radomlje: ''Štejejo goli. Nismo zadeli, poskušali smo narediti vse, toda na koncu še tretji zadetek Celja, ki je domačemu moštvu olepšal podobo. Nimamo kaj, nasprotnik je tokrat zasluženo zmagal,'' je sklenil Djuranović, ki je tokrat pogrešal branilca Svena Šoštariča Kariča (bolezen).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB