FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prvi treningi opravljeni, jutri z Rijeko

Domžalčani bodo jutri ob 14.30 (30 minut prej, kot je bilo sprva načrtovano) v Umagu odigrali prvo pripravljalno tekmo letos. Nasprotnik bo drugouvrščeno moštvo 1. HNL HNK Rijeka. Poskrbljeno bo za spletni prenos.

JutriRijeka

Po ponedeljkovem prihodu v tradicionalno zimsko pripravljalno bazo in štirim opravljenim treningom (vključno s sredinim dopoldanskim) bodo rumeni jutri ob 14.30 začeli s tekmo proti Rijeki, ki se na nadaljevanje prvenstva prav tako pripravlja v hrvaški Istri: “V Umagu je zares lepo. Igrišča so izvrstno pripravljena, vreme je za ta letni čas prav tako odlično. V Domžalah nismo ravno navajeni na sonce, temperatura pa se giba okrog ničle. Tukaj je slika povsem drugačna, čeprav je na trenutke malce vetrovno. S soigralci imamo idealne bivalne ter delovne pogoje in to moramo izkoristiti. Prvi pripravljalni obračun bo predstavljala tekma z Rijeko. Gre za zelo kakovosten spopad in pravšnji izziv v tem delu priprav,” je povedal branilec Sven Šoštarič Karič.

Izven procesa treninga so zaradi bolezni Andraž Žinič, Tilen Klemenčič, Benjamin Markuš in Žiga Repas. Ajdin Mulalić se počasi vrača po operaciji kolena, Dejan Georgijević pa se bo moštvu pridružil v četrtek. Težave s trebušnim zidom imata Lovro Štubljar in Denis Adamov, ostali fantje so nared.

Tekmec: V taboru Rijeke ima vlogo glavnega trenerja Goran Tomić, v igralskem kadru pa najdemo dva nekdanja Domžalčana - Haris Vučkić in Adam Gnezda Čerin, ki sta se s člani rumene družine srečala že takoj ob prihodu v hotel. Rečani bodo v Umagu bivali enajst dni, po obračunu z Domžalami pa jih čakajo še tekme z Bravom (15. januar), Budafokijem (20. januar) in Slovačkim (21. januarjem). Tako kot za rumeno družino bo medsebojni obračun tudi za Rijeko letošnji prvi pripravljalni. 

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB