FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Bolečine v kolenu ni več

Ajdin Mulalić je 14. decembra prestal operacijo desnega kolena, ki mu je dalj časa povzročalo težave. Poseg na meniskusu zahteva nekajtedenski počitek, a stanje vratarja se iz dneva v dan izboljšuje.

MuliKoleno

“Bolečin v kolenu ni več. Po operaciji v decembru sem nekaj dni miroval, nato pa začel z individualnim programom dela. Rehabilitacija poteka po načrtu. Z vsakim dnem gre samo na bolje, kar me seveda veseli. Trenutno izvajam vaje izven igrišča in sicer predvsem v fitnesu, kjer postopoma krepim koleno,” je o trenutnem zdravstvenem stanju dejal 26-letni Mulalić.

Kljub temu, da ekipi ne more pomagati na igrišču, je Ajdin prav tako odpotoval v Umag. Med vratnicama ga je zamenjal Klemen Mihelak, ker ima nekaj težav s poškodbo tudi Lovro Štubljar, pa s članskim moštvom trenira še leta 2006 rojeni Tilen Gašper Štiftar: “Z izjemo treningov vse ostalo poteka povsem normalno. Ko se soigralci odpravijo na igrišče, sam opravim individualni trening v hotelu. Odsotnost naj bi trajala pet do sedem tednov, torej še nekaj časa, nato bom začnel z vratarskimi treningi. Upam in verjamem, da bom pripravljen že v prvem krogu spomladanskega dela prvenstva proti Sežani. Pred tem si želim braniti tudi že na kakšni pripravljalni tekmi, ne smem pa prehitevati in poizkušati na silo.”

“Sem oseba, ki vedno hoče več. Ne zadovoljim se kar tako, zato bom premor izkoristil za podrobnosti, ki se jim drugače ne bi uspel toliko posvetiti. Gre za specialne vaje v fazi rehabilitacije kolena ter splošno izboljšanje telesne moči. Veliko dajem tudi na vizualizacijo. V tem primeru je to psihična priprava na treninge in kasneje tekme,” je zaključil Mulalić.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB