FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V Mursko Soboto po tretjo zmago v nizu

Pred Domžalčani je zadnje pravo gostovanje v sezoni. V nedeljo, ob 17.30, bo v Murski Soboti odigrana tekma z Muro, ki se tri kroge pred zaključkom tekmovalnega leta nahaja na četrtem mestu. V moštvo se po odsluženi kazni vrača Sven Šoštarič Karič.

nkd 3 ibricic

''Uspelo se nam je pobrati in priti do dveh zmag, ki sta ne glede na vse zelo pomembni. Z enako željo se bomo odpravili v Mursko Soboto, kjer bo Mura zagotovo poskušala narediti vse, da prepreči naše tretje slavje v nizu. Borijo se za mesto, ki vodi v Evropo, sami pa seveda želimo zbrati še devet točk in končati čim višje na razpredelnici. Zaradi tega pričakujem na Fazaneriji precej napet boj,'' je povedal Arnel Jakupović.

O preteklih dveh uspehih, kjer je prispeval tri gole, meni: ''Proti Bravu smo dvakrat zadeli in ohranili čisto mrežo, na tekmi z Aluminijem smo zrežirali preobrat. Zagotovo nekaj pozitivnega, a pred nedeljskim gostovanjem nas to ne sme preveč sprostiti. Vemo, kaj pomeni igranje z Muro. Nikoli ni lahko, zato bomo morali biti zelo pazljivi. Predvsem v obrambi, saj te lahko tekmec hitro kaznuje.''

23-letni napadalec je z enajstimi zadetki in štirimi asistencami trenutno tretji najučinkovitejši nogometaš Prve lige Telemach: ''Želim biti iz leta v leto boljši. Do konca sezone so še tri tekme in zadetek bom iskal prav na vsaki od njih. Ne razmišljam o uvrstitvi na lestvici strelcev, toda lepo bi bilo biti na vrhu. Ognjen Mudrinski ima štiri gole prednosti, Maks Barišić, ki je sicer poškodovan, pa le dva. Trenutno sem z 11 zadetki v prvenstvu izenačen z dosežkom s sezone 2019/20,'' je sklenil Jakupović, glavni akter ob edini zmagi Domžal v Prekmurju (0:1, junij 2020).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB