FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Obdržati dobro strelsko formo

Še dobra dva tedna nas ločita do spomladanskega dela sezone, ki ga bodo Domžalčani začeli 2. marca ob 14:00 z domačo tekmo proti Luki Koper. Ta za dvakratnimi državnimi prvaki na lestvici zaostaja vsega tri točke, zato bo morala biti pripravljenost varovancev Stevana Mojsilovića že na uvodni tekmi na najvišji ravni.

Rudi Požeg Vancaš

Na zadnjih dveh tekmah so Domžalčani proti dvema kluboma iz tretje slovenske lige zahod dosegli kar 14 golov. Še posebej učinkoviti so bili na sredini tekmi proti Kamniku, v mreži katerega je končalo deset žog. Z golom proti Ivančni Gorici in hat-trickom proti Kamniku se lahko pohvali Rudi Požeg Vancaš, ki bo 15. marca praznoval svoj 19. rojstni dan. Najboljši strelec Domžal v letošnji sezoni se je na igrišču odlično ujel z novincema Draganom Čadikovskim in Erikom Janžo. Požeg Vancaš bo lahko svoj strelski izkupiček nadgradil že v soboto, ko bo na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale ob 13:00 gostoval hrvaški drugoligaš Rudeš.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB