FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Zajšek okrepil osrčje obrambe

Naslednji novinec je postal 19-letni Domen Zajšek, ki se najbolje znajde na mestu osrednjega branilca. Otrok Aluminija je v kadetski in mladinski selekciji nastopal za Maribor, nato se je preselil v Romo.

ZajsekDobrodosel

''V Italiji sem nabral ogromno izkušenj, ki mi bodo tekom kariere prišle še kako prav. Za to življensko priložnost sem zelo hvaležen, sedaj pa je prišel čas, da stopim na članski nivo in se tudi tukaj poskušam prebiti čim dlje. Najbolje se znajdem v osrčju obrambe, po potrebi tudi na boku. S prilagajanjem na novo okolje menim, da ne bom imel težav, se pa izziva v rumenem že zelo veselim. Klub je znan po razvoju številnih mladih nogometašev, zato upam na najboljše,'' pravi Zajšek.

Po dveh letih igranja za selekciji AS Rome U18 in U19 je Zajšek z rumeno družino začel trenirati pred tedni, sedaj pa je z vodstvom kluba sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. V preteklosti član reprezentanc Slovenije od U15 do U19 bo v Domžalah nastopal s številko 15 na hrbtu.

Senijad Ibričić: ''Domen je okrepil štoperski položaj, kjer smo doslej imeli zgolj tri nogometaše. Iskali smo mlajšega branilca. S tem prihodom smo zapolnili vrzel in obenem dobili novega obetavnega igralca. K nam prihaja iz Italije, kjer je nastopal v najvišjem rangu mladinskega nogometa, kar nekaj tekem je zbral tudi že v majici z državnim grbom. To je dobrodošlo. Z ustreznim trenažnim procesom verjamem, da bo kmalu kos prvoligaškim izzivom.''

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB