FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Rudeš (HRV) 5:2 (foto)

Mednarodna prijateljska tekma
sobota, 16.02.2013 ob 13:30
Športni park Domžale - umetna trava, 100 gledalcev
Strelci: 0:1 Bodrušić 4', 1:1 Vuk G. 7', 2:1 Papež 23', 2:2 Belak 41', 3:2 Čadikovski 51', 4:2 Požeg Vancaš 73', 5:2 Korun 75'

Sodniki: Žiga Dobrun (Ljubljana), Alen Salkić (Ljubljana), Primož Zupančič (Moravče)

Marko Kovjenić

DOMŽALE RUDEŠ (HRV)
39 Zabret Gregor 1 Vincek Hrvoje
9 Vuk Goran 2 Eterović Boris
11 Osmanaj Liridon 3 Jokić Mario
14 Papež Jernej 4 Stubičan Stjepan
17 Kovjenić Marko 5 Kešinović Karlo
18 Pihler Aleks 6 Bodrušić Dario
23 Ihbeisheh Jaka 7 Sangara Charles
27 Dobrovoljc Gaber 8 Belak Karlo
29 Balkovec Jure 9 Jelić Matej
36 Gorenc Stanković Jon 10 Šćrbec Lovro
50 Tirc Lan 11 Ćubel Mario 


41 Vidmar Nejc 12 Zelenika Marko
2 Skubic Nejc  13 Haramustek Tomislav
5 Zec Darko 14 Jagodić Alen
7 Kostakis Charis  15 Olić Zvonimir
8 Čadikovski Dragan  16 Tičak Antonio
13 Knezović Ivan
21 Balokog Michel Nack
25 Korun Uroš
64 Janža Erik
77 Požeg Vancaš Rudi
90 Husmani Zeni

Strelci: 0:1 Bodrušić 4', 1:1 Vuk G. 7', 2:1 Papež 23', 2:2 Belak 42', 3:2 Čadikovski 51', 4:2 Požeg Vancaš 73', 5:2 Korun 75'
Menjave:
Domžale: Vidmar - Zabret 46', Ihbeisheh - Janža 46', Kovjenić - Skubic 46', Dobrovoljc - Husmani 46', Balkovec - Kostakis 46', Gorenc Stanković - Zec 46', Tirc - Balokog 46', Pihler - Korun 46', Vuk G. - Požeg Vancaš 46', Osmanaj - Čadikovski 46', Papež - Knezović 46', Balokog - Kovjenić 82'
Rudeš: Vincek - Zelenika 58', Belak - Jagodić 63', Eterović - Olić 67', Stubičan - Tičak 74', Jelić - Haramustek 78'
Rumeni kartoni: Stubičan 19', Šćrbec 55', Sangara 71', Jelić 72', Korun 79', Požeg Vancaš 81', Husmani 84'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni bilo Denisa Halilovića, Žana Majerja, Tadeja Remsa, Žige Kousa, Slobodana Vuka in Mata Šimunovića. S kapetanskim trakom na roki je tekmo začel Marko Kovjenić.


1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Zabret; Ihbeisheh, Kovjenić, Dobrovoljc; Balkovec, Gorenc Stanković, Tirc; Pihler; Vuk, Osmanaj, Papež.

1. minuta: Ihbeisheh se je odlično boril na levi strani sredine igrišča. Žoga je letela proti Vuku, ki jo je prepustil Balkovcu. Ta je prodrl do kazenskega prostora, kjer je močno podal pred vrata. Na drugi vratnici je povsem osamljeni Papež s petih metrov streljal čez gol.

0:1 Bodrušić; 4. minuta: Rudeš je prišel do kota na desni strani. Ćubel je podal na drugo vratnico, kjer je bil Bodrušić. Z vrha kazenskega prostora je z voleja žogo neubranljivo poslal v daljši kot.

1:1 Vuk G.; 7. minuta: Tirc je bil pri žogi na desni strani polovice Rudeša. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je s sedmih metrov z glavo v polno zadel Goran Vuk.

11. minuta: Dobrovoljc in Tirc sta odlično izigrala obrambo Rudeša na desni strani. Slednji je na kratko v kazenski prostor podal do Dobrovoljca, ki je z desetih metrov, nekoliko z desne, meril mimo daljše vratnice.

19. minuta: Zaradi prekrška nad Osmanajem je rumeni karton prejel Stubičan.

2:1 Papež; 23. minuta: Ihbeisheh je z globinsko podajo za hrbtom gostujoče obrambe našel Papeža. Ta je žogo odlično sprejel in nekoliko z leve učinkovito zaključil s strelom v dolgi kot.

24. minuta: Rudeš je imel nemudoma priložnost za izenačenje. Domači obrambi je ušel Ćubel, ki je z vrha kazenskega prostora močno streljal. Vratarja Zabreta je rešila prečka.

28. minuta: Po levi strani se je napadu Rudeša priključil Jokić. Poslal je dober predložek na drugo vratnico, kjer je Sangara streljal mimo gola.

30. minuta: Eterović je za hrbtom domače obrambe našel Ćubla. Ta je precej z desne strani zadel zunanji del mreže vratarja Zabreta.

2:2 Belak; 41. minuta: Bodrušić je izvajal prosti strel na sredini igrišča. Na polovici Domžal je našel osamljenega Jelića, ki je s prve zaposlil Belka, ki je sam prišel pred vratarja Zabreta. Z natančnim strelom v spodnji levi kot domačih vrat je izid izenačil.

45+1. minuta: Glavni sodnik Žiga Dobrun je označil konec prvega polčasa.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Rudeša. Domžalčani so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Husmani, Skubic, Knezović; Janža, Zec, Balokog; Korun; Požeg Vancaš, Čadikovski, Balokog. Kapetanski trak je prevzel Ivan Knezović.

3:2 Čadikovski; 51. minuta: Korun je ukradel žogo na polovici Rudeša. Podal je na levo stran do Požega Vancaša, ki je prodrl do kazenskega prostora. Na kratko je podal do Janže, ki je pred vrati našel Čadikovskega. Napadalec Domžal je nekoliko z leve žogo poslal v dolgi kot nemočnega vratarja Vincka.

54. minuta: Domžalčani so prišli do kota z leve strani. Janža je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je Zec z glavo streljal nekoliko previsoko.

55. minuta: Zaradi prekrška nad Kostakisem je rumeni karton prejel Šćrbec.

60. minuta: Bodrušić se je na sredini odlično otresel Koruna. S podajo za hrbet branilcev Domžal je našel Sangaraja. Temnopolti nogometaš Rudeša je z 10 metrov meril mimo desne vratnice.

65. minuta: Kostakis je priboril prosti strel 10 metrov od vrat Rudeša. S strelom je poizkušal Čadikovski, ki je zadel živi zid in žoga je končala v kotu.

72. minuta. Zaradi prekrška nad Kostakisem je rumeni karton prejel Jelić.

4:2 Požeg Vancaš; 73. minuta: Knezović je poslal dolgo podajo pred vrata Rudeša. Vratar Zelenika je krenil na žogo, a se je pred njim znašel Požeg Vancaš, ki je s strelom z glavo premagal gostujočega vratarja mreže.

5:2 Korun; 75. minuta: Janža je bil pri žogi na levi strani polovice Rudeša. Poslal je lep predložek pred vrata, kjer je Požeg Vancaš s prsmi poizkušal zaustaviti žogo, a so gostje odbili do Koruna. Slednji je z 20 metrov natančno zadel spodnji desni kot nemočnega vratarja Zelenike.

79. minuta: Zaradi prekrška nad Tičakom je rumeni karton prejel Korun.

81. minuta: Zaradi zadrževanja žoge je rumeni karton prejel Požeg Vancaš.

84. minuta: Zaradi igranja z roko je rumeni karton prejel Husmani.

90+1. minuta: Glavni sodnik Žiga Dobrun je označil konec tekme.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB