FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Vsak dan teče boj za prvo ekipo

Nogometaši Domžal dva tedna pred začetkom spomladanskega dela prvenstva prihajajo v vse boljšo formo. Na zadnjih prijateljskih obračunih so se izkazali s hitro in predvsem učinkovito igro, saj so v soboto proti Rudešu zabili pet, na zadnjih treh tekmah pa kar 19 golov.

Veselje

Trener Stevan Mojsilović vsem varovancem ponuja enako minutažo, a vendarle naj bi glavno breme v prvenstvu nosila ekipa, ki je na zadnjih tekmah igrala v drugem polčasu. Kljub temu je pomočnik trenerja Luka Elsner pojasnil, da še ni nič odločenega in da vodja strokovnega štaba še čaka na določene odgovore.


Zadnji vpogled v pripravljenost ekipe bo srbski strateg dobil v soboto, 23. februarja, ko bo v Športnem parku v Domžalah na sporedu še zadnja prijateljska tekma pred začetkom spomladanskega dela prvenstva. Domžalčanom se bo ob 12:00 zoperstavila ekipa sosednih Radomelj.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB