FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prvi reprezentančni premor v sezoni 2022/23

V naslednjih dneh bo reprezentančne obveznosti opravljalo osem nogometašev članskega moštva Domžal. Med izbranci sta tudi Černe in Krupić, ki se kalita pri NK Dob v 2. SNL. Preostanek zasedbe Simona Rožmana bo v petek ob 16h v Zagrebu odigral prijateljsko tekmo s hrvaško Gorico.

DSC 87221

Slovenija U21: (Jošt Pišek, Mark Strajnar, Nick Perc, Emir Saitoski)

Štirje predstavniki Domžal bodo 21. septembra ob 18h odigrali prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino. Za vse vpoklicane nogometaše rumene družine bo to prvi nastop v selekciji U21!

Črna Gora U21: (Nikola Jovićević)

Vpoklic v mlado reprezentanco Črne Gore je prejel Nikola Jovićević, ki ga 23.9. čaka tekma z Avstrijo, 26.9. pa z Malto. Gre za prijateljski srečanji.

Hrvaška U20: (Bartol Barišić)

Bartol Barišić bo v prihodnjih dneh branil barve hrvaške reprezentance do 20 let. V Čakovcu se bo s soigralci zoperstavil vrstnikom Savdske Arabije (22.9.) in Albanije (25.9.).

Slovenija U19: (Mitja Ilenič, Luka Turudija, Gašper Černe, Edvin Krupić)

Izbrano vrsto do 19 let čaka kvalifikacijski turnir na Nizozemskem. Slovenci se bodo najprej pomerili s Severno Irsko (21.9., ob 19:30), nato sledi tekma z Moldavijo (24.9., ob 15:00), za konec pa še obračun z domačo reprezentanco (27.9., ob 19:30).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB