FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Pokazati svojo vrednost

Goran Vuk je eden od petih nogometašev, ki so se Nogometnemu klubu Domžale pridružili na začetku letošnje sezone. 25-letni napadalec se je ob Kamniško Bistrico preselil iz sosednega Doba, kjer se je okitil z naslovom najboljšega strelca v drugi slovenski ligi.

Goran Vuk

Prva polovica sezone v najmočnejšem rangu tekmovanja se ni izšla po željah Kamničana. Zaigral je na 19 tekmah, na katerih je na zelenici preživel 1258 minut, a dosegel le en gol. Uspešen je bil v 18. kolu na tekmi v Murski Soboti, kjer je dosegel prvi gol na obračunu proti Muri 05, ki so ga Domžalčani dobili z izidom 2:1. Drugi gol za dvakratne državne prvake je prispeval njegov mlajši brat Slobodan.  Goran je odločen, da v drugem delu sezone pokaže vse svoje sposobnosti. Za mesto v prvi enajsterici pa se bo moral potruditi že na jutrišnji prijateljski tekmi proti Radomljam, ki bodo v domžalskem Športnem parku gostovale točno ob poldne.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB