FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD: Delali smo veliko in kakovostno

Za nami je polovica zadnjega tedna priprav na spomladanski del sezone. Domžalčani ga bodo odprli v nedeljo, 3. marca 2013 ob 14:00, ko bodo v Športnem parku gostili Luko Koper. Vzdrževalci Nogometnega kluba Domžale so ob pomoči pokrovitelja dvakratnih državnih prvakov Gradbena mehanizacija in gradbena dela Esad Mulalić s.p. že očistili zelenico, ki bo do nedelje zagotovo nared za igranje nogometa.

Ivan Knezović

Nogometaši medtem treninge opravljajo na igrišču z umetno travo, kjer so opravili večino vadbe med zimskimi pripravami. Čeprav treniranje na umetni podlagi ni najbolj prijetno, Domžalčani nimajo večjih težav s poškodbami. Trener Stevan Mojsilović v nedeljo ne bo mogel računati le na Žana Majerja in vratarja Gregorja Zabreta, ki si je ramo poškodoval na torkovi reprezentančni tekmi selekcij do 17 let Slovenije in Severne Irske in naj bi bil po prvih ocenah odsoten dva meseca.


Med najbolje pripravljeni pa je drugi najstarejši član zasedbe, ki domuje ob Kamniški Bistrici, Ivan Knezović. 30-letni hrvaški branilec se še nikoli ni počutil tako dobro v svoji karieri in že nestrpno pričakuje nedeljo ter boj proti svojemu nekdanjemu klubu.


Ivan Knezović je v jesenskem delu sezone Prve lige NZS odigral 13 tekem in dosegel en gol. Uspešen je bil v 6. kolu, ko je v Ljudskem vrtu v polno zadel z glavo in izid izenačil na 1:1.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič in Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB