FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Spomladi bomo dodatno dvignili raven igre

Dnevi hitro tečejo in le še nekaj dni nas loči do začetka spomladanskega dela sezone. Domžalski stadion bo znova zaživel v nedeljo ob 14:00, ko bo ob Kamniški Bistrici gostovala Luka Koper.

Stevan Mojsilović in MAto Šimunović

Dvakratni državni prvaki so od 11. januarja, ko so začeli s pripravami, do danes opravili 72 treningov in odigrali šest pripravljalnih tekem. Po porazu z Lokomotivo iz Zagreba so remizirali z Dobom in štirikrat zmagali. Ivančno Gorico, Kamnik, zagrebški Rudeš in Radomlje so odpravili s skupno razliko med danimi in prejetimi goli 20:3. Trener Stevan Mojsilović je z opravljenim izjemno zadovoljen, četudi ekipa ni niti enkrat stopila na naravno podlago. Srbski strateg je prepričan, da sprememba igralne površine njegovim varovancem ne bo povzročala preglavic in da bodo Domžale spomladi igrale še lepši nogomet kot jeseni.


Za konec vam ponujamo še enega od golov Domžal iz jesenskega dela sezone. Tokrat je na vrsti najboljši strelec dvakratnih državnih prvakov Rudi Požeg Vancaš, ki je s pravo mojstrovino v 93. minuti odločil dvoboj 14. kola s Triglavom.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB