FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ekipa se razvija v pravo smer

Prvi sklop priprav v Umagu je postregel s prvo pripravljalno tekmo. Dvoboj v Poreču je madžarski Fehervar dobil s 3:0, a strokovni štab rumenih, ki je priložnost za dokazovanje ponudil 22 nogometašem, je zadovoljen z videnim.

RazvojEkipe

“Igrali smo proti kvalitetnemu nasprotniku, ki gre h koncu priprav in začetek obračuna je bil zelo dober. Bili smo enakovredni, tudi kasneje delovali na visokem nivoju, nam pa manjka v zadnji tretjini, toda temu še nismo posvečali veliko pozornosti. Madžari so na drugi strani izkoristili vsako najmanjšo napako. Dosegli so tri gole, me pa v tem trenutku rezultat ne skrbi. Želeli smo močnejši preizkus predvsem z vidika obrambne igre, ki je tokrat bila na pravi ravni. Igralni čas (60-30) bo identičen tudi v petek, saj želimo vse fante enakomerno obremeniti. Tekoči teden je namreč najtežji v pripravljalnem obdobju. Vidi se, da manjka malce svežine, smo pa z večino stvari zadovoljni. Z izjemo nekaterih odpravljivih napak je splošna ocena videnega zelo spodbudna in lahko povem, da se ekipa razvija v pravo smer,” je po srečanju z madžarskim prvoligašem povedal Rožman.

V primerjavi s prvima tekmama je na zelenico stopil rekovalescent Nermin Hodžić. Načetega Nicka Perca je zamenjal Emir Saitoski, lažje težave s poškodbo ima le še Edvin Krupić. Ostali fantje na srečo nimajo nevšečnosti.

Do povratka v Domžale zasedbo rumene družine čakajo tri obveznosti. Gre za dva treninga in tekmo. Četrtkova sproščena dopoldanska vadba je že opravljena, popoldan v Umagu bo prost. Tudi jutrišnji dan se bo začel s treningom, nakar ob 15. uri sledi tekma s srbsko Kolubaro.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: B4 Slovenia

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO