FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Triglav Kranj 1:2

Prijateljska tekma
ponedeljek, 11.03.2013 ob 18:00
Športni park Domžale - umetna trava, 50 gledalcev
Strelci: 1:0 Vuk S. 7', 1:1 Zolić 44', 1:2 Đurković 53'

Sodniki:
Marino Pašalić (Preserje pri Radomljah), Leon Pašalić (Kamnik), Marjan Poljanšek (Kamnik)

Slobodan Vuk

DOMŽALE TRIGLAV KRANJ
22 Andrić Vjekoslav 1 Curanović Darjan
3 Tirc Lan 3 Šturm klemen
7 Kostakis Charis 4 Zolić Edvin
9 Vuk Goran 5 Diallo Lamin
10 Vuk Slobodan 20 Šmit Vlado
11 Osmanaj Liridon  23 Pokorn Jalen
17 Kovjenić Marko  24 Stojnić Petar
19 Halilović Denis  17 Kongnyuy Dinnyuy
21 Balokog Michel Nack  9 Đurković Enis
24 Rems Tadej 33 Bubanja Davor
28 Šimunović Mato 8 Jelar Anže


1 Velić Emil 28 Pelko Žan
2 Skubic Nejc  22 Zupančič Nejc
5 Zec Darko 7 Sever Matic
8 Čadikovski Dragan 10 Ovčina Dragan
13 Knezović Ivan 19 Poplatnik Aleš
14 Papež Jernej 25 Šujica Blaž
18 Pihler Aleks 26 Šušteršič Martin
23 Ihbeisheh Jaka 27 Bukara Igor
27 Dobrovoljc Gaber
29 Balkovec Jure
77 Požeg Vancaš Rudi
90 Husmani Zeni
92 Kous Žiga

Strelci: 1:0 Vuk S. 7', 1:1 Zolić 44', 1:2 Đurković 53'
Menjave:
Domžale: Tirc - Ihbeisheh 26', Kovjenić - Knezović 46', Halilović - Skubic 46'; Rems - Knezović 46'; Ihbeisheh - Kous 46', Balokog - Husmani 46', Kostakis - Balkovec 46', Šimunović - Pihler 46', Vuk G. - Požeg Vancaš 46', Vuk S. - Čadikovski 46', Osmanaj - Papež 46'
Triglav Kranj: Diallo - Sever 46', Stojnić - Ovčina 46', Curanović - Pelko 46', Bubanja - Poplatnik 46', Đurković - Šujica 55', Šmit - Zupančič 59', Bukara - Zolić 59', Jelar - Šušteršič 59'
Rumeni kartoni: Diallo 36', Stojnić 38', Šturm 41', Balkovec 48', Šušteršič 74'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Žana Majerja, Darka Zeca, Nejca Vidmarja, Gregorja Zabreta in Jona Gorenca Stankovića.
90+2. minuta: Glavni sodnik Marino Pašalič je označil konec tekme.

90+2. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na polovici Triglava. Kous je poslal predložek pred vrata, kjer je žoga prišla do Pihlerja, ki je zavrnil do Požega Vancaša. Ta je streljal proti vratom, a so z golove črte odbili gostujoči branilci.

77. minuta: Balkovec je izvajal kot z leve strani. Odlično je podal pred vrata, kjer je z glavo streljal Knezović, ki je meril za las previsoko.

74. minuta: Zaradi prekrška nad Čadikovskim je rumeni karton prejel Šušteršič.

71. minuta: Čadikovski je priboril prosti strel na desnem robu kazenskega prostora Triglava. Kous je odlično podal v sredino, kjer je z glavo streljal Dobrovoljc. Žoge ni najbolje zadel, tako da vratar Pelko ni imel težkega dela.

67. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. Po uigrani akciji s Čadikovskim je poslal predložek v kazenski prostor. Tam je do strela z glavo prišel Knezović, ki je meril mimo desne vratnice.

1:2 Đurković; 53. minuta:
Domžalčani so kombinirali na svoji polovici. Skubic je slabo podal proti svojemu vratarju, tako da je žogo prestregel Đurković, ki je obšel Andrića in pospravil žogo v domžalsko mrežo.

48. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Jure Balkovec.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Andrić; Knezović, Skubic, Dobrovoljc; Kous, Husmani, Balkovec; Papež, Čadikovski, Požeg Vancaš.

45+1. minuta: Glavni sodnik Marino Pašalič je označil konec prvega polčasa.

1:1 Zolić; 44. minuta:
Šmit je izvajal kot z desne strani. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je bil najbolj spreten Zolić, ki je iz bližine poslal žogo v mrežo.

41. minuta: Zaradi prekrška nad Osmanajem je rumeni karton prejel Šturm.

38. minuta: Zaradi prekrška nad Goranom Vukom je rumeni karton prejel Stojnić.

37. minuta: Halilović je z diagonalno podajo na desni strani našel Ihbeisheha. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je Osmanaj iz neposredne bližine z glavo streljal čez gol.

36. minuta: Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je rumeni karton prejel Diallo.

26. minuta: Balokog je izvajal prosti strel z desne strani. Poslal je odličen predložek v sredino, kjer je z glavo čez vrata streljal Slobodan Vuk, ki je bil tudi v prepovedanem položaju. V ekipi Domžal je Lana Tirca zamenjal Jaka Ihbeisheh.

17. minuta: Domžalčani so izpeljali novo lepo akcijo na polovici Triglava. Goran Vuk je nekoliko preveč okleval s strelom, v nadaljevanju pa je na levi strani do strela prišel Osmanaj. Z 10 metrov je z voleja meril čez gostujoča vrata.

10. minuta: Triglav je izvajal stranski avt z leve strani. Gostje so podaljšali na drugo vratnico do Jelarja, ki je bil sam pred vrati Domžal. Napadalec Triglava je meril mimo daljše vratnice.

1:0 Vuk S.; 7. minuta:
Osmanaj je bil pri žogi na polovici Triglava. Podal je v prostor do Gorana Vuka, ki je na vrhu kazenskega prostora s pomočjo nesporazuma v gostujoči obrambi žogo spravil do Slobodana Vuka. Ta je s strelom po tleh poslal žogo med nogama Curanovića v mrežo.

6. minuta: Bubanja je bil pri žogi na levem robu kazenskega prostora Domžal. Žogo je podal nazaj do Šmita, ki je z 20 metrov streljal s prve. Meril je mimo desne vratnice domačih vrat.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Triglava. Domžalčani so zaigrali v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Andrić, Kovjenić, Halilović, Rems; Tirc, Balokog, Kostakis; Šimunović; Osmanaj, Slobodan Vuk, Goran Vuk.

Tekst: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB