FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Fantje so maksimalno motivirani''

Ligaško dogajanje se bo v Domžalah nadaljevalo s tekmo proti Muri. V nedeljo ob 20:15 se bosta pomerila Simon Rožman in Dejan Grabić. Vstopnice za ogled srečanja bodo na dan dvoboja na voljo po ceni 10 EUR, ob vhodu na stadion možen bo tudi nakup novih klubskih artiklov.

nkd 12 rozman

''Veseli nas število reprezentantov! Od U17 dalje, kjer je Luka Topalović igral eno večjih vlog, enako velja za naša fanta pri U19 (Edvin Krupić in Gašper Černe). Svoje so naredili tudi vsi trije mladi reprezentanti Mark Strajnar, Emir Saitoski in Jošt Pišek, pa Andrej Đurić za Srbijo. Ponosni smo na vsak vpoklic, ki po drugi strani predstavlja deficit in nekakšno težavo z vidika treninga. Kakorkoli, to je naš proces. Vesel sem za njih, a bili smo v okrnjeni zasedbi. Bilo je kar nekaj poškodb na reprezentančnih akcijah, zato preteklih 14 dni ni minilo najboljše, kar se tiče zdravstvenega stanja,'' je sprva nekaj besed preteklem premoru namenil glavni strateg rumene družine Simon Rožman.

29. krog Prve lige Telemach bosta zagotovo izpustila vratar Ajdin Mulalić (stegenska mišica) in Mark Strajnar (koleno). Pod vprašajem je še nekaj posameznikov: ''Tekma z Muro predstavlja velik izziv. Na srečanje smo se pripravljali v miru, saj je z izjemo zdravstvenih težav, vse ostalo potekalo po načrtu. Fantje so po dveh slabših predstavah maksimalno motivirani. Tokrat se želijo pokazati v veliko boljši luči. Mislim, da bo šlo za taktično tekmo. Povabil bi vse naše gledalce, privržence, da nam pridejo pomagati. Gre za zaključek prvenstva, kjer imamo svojo računico. Dejstvo je, da bomo morali biti na vsaki preostali tekmi na vrhuncu. To se je v preteklosti že pokazalo.''

Lahko nedeljsko tekmo, prvo izmed petih v mesecu aprilu, označimo kot odločilno v boju za klubski cilj? ''Težko bi rekel. Do konca jih je še osem, zagotovo je vsaka finalna. Na takšen način razmišljamo, vsekakor pa ne dajemo prevelikega bremena nase. Doslej smo naredili veliko dobrega, a ko si blizu mora obstajati ta želja. Gre za šport, tekmovalnost in tako pripravljamo fante za kasneje v njihovih karierah. Zame osebno je to prednost. Tega se veselimo, saj mislim, da je to privilegij, da smo se znašli v takšni situaciji. Vsako tekmo bomo poskušali izkoristiti za dobro predstavo in upamo, da nas bo na koncu rezultat nagradil. Če bi lahko prišli čez ciljno črto, se uvrstili v evropska tekmovanja, bi to bil vrhunski rezultat,'' je zaključil Simon Rožman.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO