FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Jutri na Primorsko

Domžale se bodo po Gorici pomerile z drugim primorskim predstavnikom. Na Bonifiki se bo jutri, v četrtek, ob 20:15 začel dvoboj s Koprom! 34. krog Prve Lige Telemach si boste lahko v živo ogledali na Sportklub 1.

nkd 5 nwankwo

“Ob odhodu na Primorsko nas veseli dejstvo, da se po poškodbi in odsluženi kazni vračajo vsi fantje. Med povratniki je tako tudi Abraham Nwankwo, kar pomeni, da bo zadnja linija popolna. Počasi bodo nared še ostali, gostovanje v Kopru zato nestrpno pričakujemo,” je misli strnil pomočnik trenerja Luka Gobec.

Po odsluženi kazni se na klop rumene družine v Kopru vrača Simon Rožman. Kazen je iztekla tudi branilcu Abrahamu Nwankwu. Na drugi strani so Kanarčki pred dnevi znova zaigrali z Andrejem Kotnikom in Maksom Barišićem: “Gre za zelo dobrega nasprotnika z veliko individualne kvalitete. Tudi na klopi so izredno močni. Lahko se pohvalijo s širokim kadrom, nevarnosti pa pretijo z vseh strani. Vemo, kako se pripraviti na njih, saj smo v Kopru že odigrali dobre tekme.”

“Vsi poškodovani fantje se v našem moštvu počasi vračajo v trenažni proces. Za jutrišnjo tekmo ne bodo še vsi nared, a načeloma težav s sestavo moštva tokrat ne bo. Gostovanja se veselimo in komaj čakamo, da se začne,” je pred četrtkovom večernim obračunom sklenil Gobec.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO