FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Zadovoljen sem s fanti!''

Domžale so še drugič zapovrstjo bile boljše od aktualnih prvakov! Varovanci Simona Rožmana so pred 1300 gledalci slavili z 2-1 in poskrbeli, da bo o končni razvrstitvi na lestvici 1. SNL odločal zadnji krog.

SimonPoOLI

“Zadovoljen sem s fanti! Tokrat smo lahko znova videli kvaliteto Olimpije, saj ko je spustila žogo na tla, se je bilo zelo težko braniti. Če želiš premagati kvalitetnejšega, moraš imeti malce sreče. Po drugi strani smo zadeli v pravih trenutkih. Z naše strani tekma na vrhuncu, prikazali smo, kar nam je Olimpija dovolila. Imeli smo obenem zelo dober izkoristek in mlada ekipa lahko vidi, da je na pravi poti. Nismo še konkurenčni za kaj več, a pot je prava. Veseli smo, da bo tudi v zadnjem krogu zanimivo,” je osvojene tri točke pokomentiral strateg Rožman.

Bartol Barišić in Franko Kovačević sta pred samim zaključkom odlično razpoložena. Skupaj sta letos zabila že 25 golov, kar moštvu pred 36. krogom daje dodaten zagon. Kovačević je sprva še podal, pri njegovem golu pa je asistiral Topalović: “Najbolje je, ko si odvisen sam od sebe. Proti Radomljam želimo prikazati vsebino na kateri smo v zadnjem obdobju napredovali. Prav je, da rezultat šteje. Približali smo se evropskim mestom, čeprav po mojem mnenju še nismo pripravljeni na to. Vse, kar nam bo nasprotnik ponudil, bomo poskušali izkoristiti. Pred nami je miren teden, za vikend pa upam na vroča srca in hladne glave.”

Zadnja domača tekma je bila odigrana tam, kjer bo konec tedna tudi zadnja gostujoča: “Rad bi se zahvalil zvesti publiki za bučno podporo proti Olimpiji. Energijo pa bomo potrebovali tudi v soboto. Igramo doma, sicer kot gostje, vendar tudi v tem primeru lahko stopimo skupaj in znova pokažemo pravi obraz,” je sklenil Rožman.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO