FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Obetavni Lukas Hempt odslej v rumenem

Leta 2005 rojeni osrednji branilec Lukas Hempt je Aluminij zapustil ob izteku sodelovanja in z Domžalami podpisal triletno pogodbo. Članskemu moštvu se bo priključil na poletnih pripravah.

LukasHemptDobrodosel

“V Aluminij sem prišel kot kadet in na obdobje, ki je za mano, sem zelo ponosen. V Kidričevem sem preživel dve prekrasni leti. Razvoj bom sedaj nadaljeval v najboljšem možnem okolju. Domžale so idealna priložnost za mladega nogometaša, zato preprosto nisem okleval, ko se mi je ponudila priložnost za prihod. Z odločitvijo sem zelo zadovoljen, saj menim, da sem storil korak naprej. Klub se na vseh ravneh bori za najvišja mesta. Mladi igralci imamo ob tem veliko možnost za napredek. Moj prvi cilj v Domžalah je povezan z osebnim napredovanjem. Želim se ustrezno razviti kot igralec in postopoma ekipi pomagati tudi v Prvi ligi Telemach,” je povedal 193 centimetrov visoki branilec.

Sicer Celjan in otrok Simer Šampiona je proti Domžalam v članski ekipi že zaigral. Prvič se je to pripetilo na januarski pripravljalni tekmi, ko sta se moštvi na umetni travi razšli z rezultatom 4:3. Za Kidričane je doslej nastopal v selekciji U17 in U19, Hempt je en nastop vknjižil tudi za Slovenijo U18.

Športni direktor Senijad Ibričić: “Veseli nas, da se bo fant z novo sezono razvijal v domžalskih barvah. Gre za mladega, visokega in močnega branilca, ki spada v to okolje. Priprave bo v ponedeljek začel s člansko ekipo, v prihodnji sezoni pa bo lahko pomagal tudi selekciji U19. Verjamem, da bo izpolnil pričakovanja in pripomogel k ciljem kluba. Lukas je le eden izmed mnogih mladih upov, ki bodo redno deležni naše pozornosti. Fantom zaupamo, želimo jih razvijati in pravilno poskrbeti zanje.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO