FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dušan Kosić, dobrodošel!

Novi glavni trener Nogometnega kluba Domžale je postal Dušan Kosić! 52-letni strokovnjak, ki je v sezoni 2019/20 s Celjem osvojil naslov državnega prvaka, bo na klopi rumene družine sedel naslednji dve leti.

DusanKosic

Novo poglavje bodo rumeni odprli s sobotno gostujočo tekmo proti Olimpiji, klubu, ki ga je Kosić v preteklosti že vodil. Ob Triglavu, Krki, Celju in Sežani so Domžale postale šesti slovenski delodajalec nekdanjega odličnega nogometaša, ki je igralsko športno pot začel pri domači Svobodi.

Kasneje je zastopal še Elan iz Novega mesta, Beltince, Vevče, Korotan, Rudar iz Velenja, avstrijski Ferlach in dvakrat ljubljansko Olimpijo. Za reprezentanco Slovenije je med letoma 1992 in 1994 nastopil petkrat, v državnem prvenstvu pa je odigral kar 421 tekem in dosegel 80 golov.

Ljubljančan je prvi trening v vrstah rumene družine že odvodil v dopoldanskih urah. Po skupnem zajtrku in moštvenem sestanku je vadba sledila na pomožnem igrišču. Pri delu v Domžalah bodo Dušanu Kosiću pomagali novi sodelavci, a podrobnosti o strokovnem štabu sledijo naknadno.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO