FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Marasovic v rumenem

Sacha Marasovic bo znova sodeloval z Dušanom Kosićem! 25-letni produkt francoskega Marseilla je Tabor Sežano zamenjal za Domžale in ob tem podpisal sodelovanje do konca aktualne sezone.

DSC 04991

“Vesel sem, da sem postal novi član Domžal. Gre za zelo solidno moštvo z kar nekaj dobrimi posamezniki. Glavnega trenerja dobro poznam, tako da je vse pripravljeno za odlično sezono. Korak je pravi. Gre za večji izziv in osebno menim, da sem nanj pripravljen. Slovensko prvenstvo je izredno zanimivo. Poznam vse ekipe, nasprotne igralce in seveda tudi nove soigralce. Prilagajanje bo tako lažje,” je ob prihodu v Domžale povedal ofenzivni nogometaš Sacha Marasovic.

V Parizu rojeni napadalni vezist s francoskim in hrvaškim potnim listom je na začetku koledarskega leta debi v 1. SNL dočakal prav v Domžalah. Na prvi tekmi drugega dela lanske sezone, ko je bilo kar 0:4, je igral 71 minut. Na skupno 17 tekmah slovenskega državnega prvenstva je nekdanji član Šibenika, Zaprešiča in Marseilla, pri Taboru vpisal 3 gole in 2 podaji. Pred leti je Marasovic nemudoma po podpisu profesionalne pogodbe s francoskim velikanom nekajkrat oblekel tudi dres mlade hrvaške reprezentance.

“V dresu Domžal želim doseči čim več golov, saj igram v napadu. To je moje področje in upam, da bom ekipi pomagal po najboljših močeh. S koncem lanske sezone mi je potekla pogodba, a med poletjem nisem počival. Veliko sem treniral indivudalno in tudi s sindikatom prostih igralcev na Hrvaškem. Ostal sem v ritmu, poškodb ni bilo, zato sem pripravljen začeti že takoj,” je povedal Marasovic, ki bo na hrbtu nosil številko 29. Dušan Kosić bo nanj lahko računal že jutri proti Olimpiji.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO