FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Novi branilec je Morre Makadji

Obrambo rumene družine je okrepil Morre Makadji! Mladi francoski branilec se v Domžale seli iz Italije, kjer je nastopal za Torino in Venezio. Sklenjeno sodelovanje velja do 31.5.2026.

623FEC83 714A 41C5 9C0A CEF494B658F0

“V Slovenijo sem prišel napredovati. Mislim, da sem postal del dobre ekipe, ki jo čaka uspešna sezona. Dal bom vse od sebe, saj verjamem, da lahko skupaj napademo vrh. Vesel, da sem v Domžalah in komaj čakam, da se začne. Tukaj se dobro dela. Številni prestopi mladih igralcev na tuje to dokazujejo. V Sloveniji sem sicer že bil lansko poletje na pripravah z Venezio. Bilo mi je všeč in lepo je biti tukaj,” je povedal Makadji, ki je z novimi soigralci prvič treniral včeraj popoldan.

Po Sachi Marasovicu je Morre Makadji postal drugi novinec odkar je na klop Domžal prišel Dušan Kosić. Zanimivo je, da sta oba omenjena igralca rojena v Parizu. Z nogometom se je Makadji začel ukvarjati v domači državi pri Orelansu. Kasneje se je levi osrednji branilec preselil v Venezio, nazadnje je kot posojen igral za mlado ekipo Torina.

Novinec s številko 94 dodaja: “Izkušnja v Italiji mi bo zagotovo koristila. Tam sem se naučil zares veliko in za to priložnost sem hvaležen. Sedaj želim narediti korak dlje v članskem nogometu. Doslej sem v prvih ekipah več ali manj zgolj treniral. Domžale ponujajo veliko s tega vidika, zato sem tudi prišel v Slovenijo. Slišal sem, da je veliko ekip, ki se bori za vrh, zato sem prepričan, da nas čaka zanimivo prvenstvo.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO