FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Andrej Đurić, hvala za vse!

Centralni branilec se vrača domov. Po enoletnem dokazovanju v 1. SNL bo Andrej Đurić znova postal član Crvene zvezde, ki je izkoristila možnost v predhodno sklenjenem dogovoru, da lahko 19-letnika odkupi pod posebnimi pogoji.

nkd 11 djuric

“Za menoj je odlična sezona in vesel sem, da mi je v Domžalah uspelo storiti želen napredek! Hvala vsem za pomoč. V Sloveniji sem se odlično počutil, v letu dni stkal veliko novih prijateljstev, predvsem pa užival v nogometu. To je najpomembneje. Sedaj se vračam domov, v Srbijo, v Beograd, v moj klub. Vsekakor odhajam bogatejši za dragoceno izkušnjo, obljubljam pa, da se bom v Domžalah še kdaj oglasil. Nogometni klub Domžale bom v prihodnje redno spremljal, saj mi je ponudil več kot dovolj podpore za ustrezen razvoj,” ob slovesu poudarja visokorasli branilec.

V rumenem dresu je Đurić odigral 33 tekem Prve lige Telemach in ob tem dvakrat premagal vratarja tekmecev. Prve minute na slovenskih zelenicah je okusil na gostujoči ligaški tekmi z Muro, zadnji nastop je vpisal doma proti Bravu. Del domžalskega moštva je bil še na treh pokalnih in dveh evropskih srečanjih.

Srečno, Andrej!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO