FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Potrjen strokovni štab

Strokovnemu štabu članskega moštva se je pred tekmo z Mariborom pridružil Jasmin Jerič! Novi pomočnik glavnega trenerja bo tako znova združil moči z Dušanom Kosićem, s katerim sta leta 2020 Celje popeljala do zgodovinskega naslova prvaka.

IMG 6109

Jerič je nazadnje deloval v Olimpiji, kjer je vodil tako mladince kot tudi kadete, nekaj časa je bil še vodja celotnega mladinskega pogona. Diplomant Fakultete za šport s trenersko PRO licenco, je prve profesionalne izkušnje v vlogi trenerja začel nabirati pri KKS Lech Poznan že leta 2012. Dobra štiri leta je deloval v Italiji pri A.S.D. NK Kras Repen, nakar je leta 2018 je prestopil k Interblocku. Tam je za kratek čas deloval kot glavni trener selekcij U13 in U15, nato pa je iz Ljubljane odšel v Celje.

Kosiću bosta pri delu pomagala še dva nekdanja članska igralca Matej Podlogar in Dejan Milić. Slednji prevzema vratarje, kondicijski trener rumene družine pa bo po novem Žan Luka Jerman. Doslej je skrbel za fizično pripravo mlajših selekcij.

Jasmin, dobrodošel v rumeni družini!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO