FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kosić: "Pohvale fantom za pristop"

V 6. krogu so Domžalčani v Ljudskem vrtu prišli do točke! Tekmo z Mariborom so varovanci Dušana Kosića odprli s prekrasnim golom Danijela Šturma, izenačujoči zadetek je po VAR enajstmetrovki tik pred odmorom dosegel Josip Iličić.

KosicPoMb

“Pred tekmo bi bil zadovoljen s točko in s tem moramo biti vsi skupaj zadovoljni tudi po njej. A ne morem se znebiti občutka, da smo si ustvarili veliko. Zmanjkala nam je lucidnost. Pohvale fantom za pristop. Čimvečkrat želim videti takšen obraz, je pa Maribor seveda magnet in igralce ni potrebno prav veliko motivirati za takšne tekme,” je najprej dejal Kosić.

Bi lahko rumena družina tudi tokrat iztržila več? Strateg Dušan Kosić pravi: “Dogovorov smo se dobro držali. Zato je Maribor težko prihajal v priložnosti. Na drugi strani smo imeli zares lepe prehode pred gol domačih in žal mi je, da nismo znali več vzeti. Tekme se lahko hitro zapletejo, zato ostaja žal, da nismo v prvem polčasu izkoristili ponujeno. Na koncu smo zdržali s kančkom sreče.” 

“Zopet smo bili priča mejnim situacijam. Dobro, da nam je šla zadnja na roko. Mislil sem, da ni več pomoči, a oglasil se je VAR. Bili smo sicer disciplinirani, toda v napadu slabo odpirali prostor. Slabo smo zaključevali obetavne akcije. To bomo morali popraviti. Vesel sem, da prihajamo vanje, vendar na koncu je važno vtekanje, šprintanje za zadnjo linijo. Tukaj smo bili prekratki. Dali smo vse od sebe in to je pomembno. Da vselej igramo do konca,” je po gostovanju na Štajerskem povedal Kosić.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO