Proti Kopru po tri točke

Domžalčani bodo pred septembrsko reprezentančno pavzo gostili Koper! V Domžalah bo tekma 7. kroga Prve lige Telemach na sporedu jutri, v soboto, ob 17:30. Vstopnice bodo na dan tekme na voljo na blagajni pred vhodom na stadion (5,00 EUR).

SturmPredKoprom

''Po treh zelo zahtevnih tekmah nas jutri čaka še četrta v nizu. Vsi kandidati za najvišja mesta so takoj v uvodu bili naši tekmeci, kar je po eni strani dobro, saj smo lahko hitro videli, da smo kos tudi najboljšim. Koper je v Domžalah vselej napadal zmago, zato menim, da bo temu tako tudi tokrat. Pričakujem pravo tekmo, borbo z obeh strani, odločala pa bo zbranost. Priložnosti bodo, le izkoristiti jih moramo,'' pred domačo tekmo pravi strelec gola v Ljudskem vrtu Danijel Šturm.

Vroči napadalec je nadaljeval: ''Vsaka ekipa se ukvarja predvsem s seboj. Z delom na treningih in prikazanim na tekmi. Vsi želimo napredovati, vsi želimo zmagovati. To na koncu šteje. Upam, da bomo uspeli izvleči maksimum tudi jutri. V igri so tri točke, ki bi nam prišle zelo prav, da se povzpnemo po lestvici. Čeprav smo šele na začetku, je tudi sedaj potrebno držati stik z moštvi spredaj.''

''Dobro smo se odzvali na zahteve novega trenerja. Glede na to, da ni bilo veliko časa za privajanje, smo proti trem najboljšim ekipam prikazali želeno sliko. A od lepote ni točk. Kot sem že dejal, želimo zmagati in naredili bomo vse, da bomo po tekmi veseli,'' je zaključil Šturm, krilni napadalec, ki spada med boljše posameznike rumene družine.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO