FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vrača se Dario Kolobarić!

Rumeni družini se je pridružil znani obraz! Strateg Dušan Kosić bo lahko v prihodnje računal tudi na usluge napadalca Daria Kolobarića, ki je ob Kamniški Bistrici že blestel! Podpisana je dveletna pogodba.

KolobaricSeVraca

''Lepo je priti nazaj v Domžale, v klub, kjer sem preživljal najlepše trenutke svoje kariere. Upam, da bo tudi ta zgodba uspešna. V zadnjem letu dni sem nastopal v domačem prvenstvu, zato mi okolje seveda ni tuje. Spremljal sem ekipo, rezultate in nedavne spremembe. Prepričan sem, da težav z vklopom v ekipo ne bo. Pomagam lahko takoj, se pa vsekakor veselim ponovnega snidenja s fanti. Z Gašperjem Tratnikom bova končno soigralca! Poznava se že od otroštva, a nikoli nisva bila istočasno v določenem moštvu. Zares lepo bo znova obleči domžalski dres. Tukaj sem dobil ogromno z vidika nogometa, sedaj pa je čas, da zavihamo rokave in gremo na delo. Želimo zmagovati, zato nam nič drugega tudi ne preostane,'' pravi 23-letni Kolobarić, ki si bo v Domžalah znova nadel devetico.

Nekdanji mladi reprezentant je v sezoni 2020/21 za Domžale dosegel dvanajst golov. Po zaslugi dobrih iger je dočakal prestop v Belorusijo (Šahtar Soligorsk), ob vrnitvi v Slovenijo pa je nedavno zastopal Koper in Gorico. Za vrtnice je v drugi polovici sezone zabil pet golov, natančen je bil tudi proti Domžalam v 33. krogu, ko sta se moštvi razšli z rezultatom 1:1.

Direktor kluba Matej Oražem: ''Nujno smo potrebovali pomoč v napadu in zelo veseli smo, da se Dario vrača domov. Tukaj je že kazal odlične predstave. Vrača se zrelejši, zato so temu primerna tudi naša visoka pričakovanja. Zadovoljni smo s podobo moštva na prvih treh tekmah pod Dušanovim vodstvom in verjamem, da bo tudi Dario pripomogel svoj del k temu, da bomo dober vtis nadgradili s točkami na naslednjih prvenstvenih tekmah.''

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO