Pred premorom poraženi

Zadnji obračun pred prvim reprezentančnim premorom sezone je v Domžalah pripadel Kopru. Varovanci Dušana Kosića so tik pred polčasom uspeli izenačiti z golom Jana Đapa, a do preobrata kasneje ni prišlo. Po golu Maksa Barišića je zadel še Matej Palčič.

KosicPoKopru

“Z vstopom v tekmo nisem zadovoljen. Želel sem si večjo agresivnost. V drugem polčasu je podoba bila boljša. Takšna, kot si jo želimo. Takrat smo bili blizu vodstva in v tistem obdobju bi morali več izkoristiti. Kasneje je prišla nesreča prekinitev, drugi gol za Koper. Šlo je za neodgovornost. Igralcev se ne pušča kar tako. To nas je stalo točk. Težka tekma, izenačena, toda veselili so se gostje,” je povedal Kosić.

Nadaljeval je: “Cel čas smo imeli težave s prekinitvami. Nasprotnik je dober v temu. Imajo dobre predložke in visoke igralce. V teh primerih moraš biti blizu. Stati ob igralcu, ga imeti na očeh, to je vsa umetnost. To moramo popraviti v prihodnje. Odgovornost ti lahko veliko prinese.”

Olimpija, Celje, Maribor in Koper so bili tekmeci Domžal v preteklih tednih: “Peklenski ritem smo si vsekakor želeli skleniti z boljšim rezultatom. Premor, ki sledi, bomo sedaj izkoristili za sanacijo poškodb in ostalih težav oziroma odsotnosti. Verjamem, da bodo fantje lahko nadaljevali v podobnem ritmu. Rezultatsko verjamem, da bomo po premoru bistveno bolj uspešni. Pripravili se bomo na nove izzive, obenem pa v delovni proces vpeljali tudi novince,” je sklenil Dušan Kosić.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO