FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tom Alen Tolić, dobrodošel!

Novi član Nogometnega kluba Domžale je postal Tom Alen Tolić! Otrok zagrebškega Dinama je zadnje tri sezone nastopal za Tabor Sežano. Z rumeno družino je v zaključku prestopnega roka sklenil dveletno pogodbo.

TomAlenTolicDobrodosel

“Za Domžale sem se odločil, ker gre za urejen klub. Zdravo sredino, z ambicijami, ki se skladajo z mojo vizijo. Menim, da sem storil pravi korak naprej. Znova bom sodeloval s trenerjem, ki ga dobro poznam. Tudi ostale igralce sem v preteklosti podrobneje spremljal, saj smo bili nasprotniki. Vesel sem za priložnost in upam, da bomo skupaj uspešni. Šolanje pri Dinamu mi je zagotovo dalo ogromno, še bolj zrel sem postal pri Sežani. Po težavah s kolenom v pretekli sezoni sem se na zelenice vrnil močnejši in pripravljen na nove izzive,” je po prihodu v Domžale povedal Tolić.

Pri Taboru je 24-letni ofenzivni vezist, ki lahko zaigra tudi na krilu, v treh sezonah med slovensko elito vpisal natanko 50 nastopov. Moštvo je junija zapustil ob izteku pogodbe, zato se k Domžalam seli kot prost nogometaš. Prvi trening z ekipo bo opravil že nocoj.

Dobrodošel!

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO