Na Žak po odziv

Domžalčani bodo s 1. SNL nadaljevali na Žaku! Jutri popoldan, natančneje ob 15. uri, se bo začel dvoboj z Bravom, ki zaseda peto mesto na razpredelnici. Ljubljančani so uspešno odprli novo tekmovalno sezono, tekmeca sta se sicer na prvi medsebojni tekmi razšla brez zmagovalca.

DSC 22791

''Proti Muri smo bili predvsem premalo konkretni. Ustvarili si nismo dovolj čistih priložnosti za zadetek in to moramo jutri narediti bolje. Izbirati moramo boljše odločitve, si več upati sploh v trenutkih, ko imamo pobudo,'' je pred gostovanjem povedal vezist Jošt Pišek, ki se je pred dnevi na zelenico vrnil po poškodbi.

Rumeni družini je na tekmi z Aluminijem uspel preobrat. Proti Muri temu ni bilo tako: ''Navodila trenerja so vselej takšna, da moramo pojesti igrišče. Da se borimo in napadamo zmago. Drugače v nogometu ne gre. Nihče seveda ne želi izgubiti, bi pa morali za osvojitev vseh treh točk na naslednjih tekmah pokazati več odločnosti.''

Naslednji tekmec Domžal je Bravo, ki na zadnjih osmih medsebojnih prvenstvenih tekmah ni uspel slaviti: ''Bravo je dobro vstopil v sezono in nabral zavidljivo število točk. Nazadnje so sicer klonili pri Rogaški, kar pa mislim, da ne bo bistveno vplivalo na moštvo. Kljub porazu so čvrsto na sredini lestvice, mi pa se jim želimo približati. Ne želimo ostati zadaj in takšne ekipe gledati v hrbet. Zavedamo se, da bo težko, saj igramo na Žaku, a treba je biti konkreten in posledično bodo prišle tudi točke,'' je sklenil Pišek.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO