FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani na Bonifiko

Domžalski nogometaši se v soboto odpravljajo na Stadion Bonifika, kjer jih čaka prvenstvena tekma proti drugouvrščenemu Kopru. Domžalčani si želijo vse boljše igre v zadnjem obdobju nadgraditi s točkami.

SturmKopDom

Tudi Danijel Šturm je prepričan, da je opazen napredek v igri. Na tekmi proti Mariboru so bili rumeni boljši nasprotnik, a manjka pozutiven rezultat: "Proti Mariboru smo si zagotovo zaslužili najmanj točko. Na žalost smo trenutno v obdobju, ko smo kaznovani za vsako napako. Vseskozi prejemamo tako imenovane evrogole, ampak skupaj moramo iti čez to in začeti zmagovati," je dejal 24-letni Primorec.


Za igralce je zagotovo zelo težko, ko za svoje predstave niso nagrajeni z rezultatom: "Ko je ekipa toliko časa brez pozitivnega izkupička, je zagotovo prisotno določeno nelagodje pred naslednjimi tekmami. Kljub temu moramo to odmisliti in se v vsako tekmo podati z željo po uspehu in osvojitvi vseh treh točk," poudarja hitronogi krilni napadalec. Pozitiven izid bi Domžalčanom zagotovo omogočil lažji zaključek jesenskega dela prvenstva: "Klima v ekipi je trenutno nekoliko slabša, ampak še vedno smo igralci povezani med seboj. Na treningih je delovna vnema zelo dobra in verjamem, da bomo igrali iz tekme v tekmo bolje."


Koper trenutno kaže dobre predstave in je na prvenstveni lestvici tik za vodilnim Celjem. Po Olimpiji, Celju in Mariboru bo to za Domžalčane že četrta izjemno zahtevna preizkušnja zapored: "Pred nami je nova težka tekma. V naši ligi ni niti ene lahke tekme, saj so vse ekipe z razlogom tam, kjer so. V tekmo moramo iti z željo po zmagi in na igrišču prikazati dobro igro brez večjih napak. Koper smo dobro analizirali in poznamo njihove kvalitete in pomanjkljivost. Ne preostane nam drugega, kot da na igrišču pokažemo vse kar znamo," je zaključil Primorec, ki je v prejšnji sezoni nosil dres Maribora in Aluminija.


Tekma 16. kroga Prve lige Telemach se bo začela ob 17:30 na stadionu Bonifika in s prenosom na SportKlub 1.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO