FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani na Bonifiki do vseh treh točk!

Domžalčani so včeraj na Bonifiki ugnali domačo ekipo Kopra z rezultatom 1:0. S tem so prekinili pozitiven niz Primorcev, ki so izgubili prvič po 11 tekmah. Za četrto zmago rumene družine v sezoni je z golom v 74. minuti poskrbel Mario Krstovski.

KopDomIzjavaPoTekmi

Po treh zaporednih porazih se je Dušanu Kosiču odvalil kamen od srca: “Občutek je zelo dober, veliko boljši kot po prejšnjih tekmah, ko prav tako nismo igrali slabo. Na igrišču sem videl povezano ekipo in borbenost, s katero sem zelo zadovoljen.”

Vsaka zmaga pozitivno vpliva na ekipo, premagati ekipo z vrha lestvice, pa ima še dodatno težo: “Verjamem, da bo to res dobra spodbuda za vse nas in da končno začnemo zmagovati v nizu. Igra do sedaj ni bila slaba, a žal nismo bili nagrejeni s pozitivnim rezultatom. Še naprej se bomo borili tako kot do sedaj in poskušali ostati rezultatsko uspešni,” je zaključil Kosič.

Tudi Mario Krstovski ni skrival zadovoljstva po tekmi: “To tekmo smo zasluženo dobili in prišli iz rezultatske krize, v kateri smo se znašli. Če bomo tako nadaljevali in se držali trenerjevih navodil verjamem, da bomo tudi točkovno uspešni,” je dejal Makedonec, ki se je med strelce vpisal že na drugi zaporedni tekmi.

Pred nogometaši v Prvi ligi Telemach je reprezentančni premor, nato pa najprej pokalna preizkušnja proti Gorici in tri dni za tem še zaostala prvenstvena tekma 3. kroga v Rogaški Slatini.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO