FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Nisem imel veliko dela

Medtem ko večina državljanov Slovenije uživa v prazničnem tednu, nogometaši ne poznajo oddiha. V ponedeljek in torek so imeli Domžalčani na sporedu po dva treninga, na praznik dela so vadili le dopoldne, v četrtek pa znova dvojni spored. V nadaljevanju bodo dvakratni državni prvaki do tekme s Koprom, ki bo v sredo, 8. maja ob 20:00, vadili enkrat dnevno, z izjemo nedelje, ki bo prosta.

Nejc Vidmar

Mini pripravam na zaključni del sezone se niso izognili niti vratarji, ki jih trener vratarjev Filip Filipovski na treningih velikokrat preseneti z izjemno zanimivimi vajami. Tako je bilo tudi v torek, ko so se morali spopasti z različnimi žogami, od nogometne, teniške, do žoge za ameriški nogomet.


Pod vodstvom izkušenega trenerja vratarjev že več kot pol desetletja vadi Nejc Vidmar, ki je v spomladanskem delu prvenstva v odlični formi. Na zadnjih štirih tekmah je klonil le enkrat, mrežo pa je ohranil nedotaknjeno kar 374 minut, kar je drugi najdaljši niz v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije. 24-letni čuvaj poudarja, da je odlična statistika plod igre celotnega moštva.


Za konec še pogled na zdravniški karton. Po poškodbah še vedno okrevajo Darko Zec, Žan Majer in Lan Tirc. Nov na seznamu poškodovanih je Jure Balkovec, ki ima težave s hrbtom. Vratar Gregor Zabret pa že trenira z ekipo, vendar še vedno čuti bolečine v desni rami, zato je zanj najverjetneje letošnja sezona že končana, saj v klubu ne želijo tvegati s prehitro vrnitvijo med vratnici.

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB