FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Igralci želimo v Evropo

Nogometaši Domžal ta konec tedna nimajo prvenstvenih obveznosti, saj je tekma z Luko Koper zaradi zasedenosti stadiona Bonifika prestavljena. Neposredni dvoboj za tretje mesto, ki v naslednji sezoni še prinaša kvalifikacije za Evropsko ligo, bo na sporedu v sredo, 8. maja ob 20:00.

Slobodan Vuk

Domžalčani so nekoliko daljše obdobje med dvema prvenstvenima tekmama izkoristili za mini priprave. Po napornem začetku tedna, ko so bili na sporedu kondicijski treningi, je sedaj že vse podrejeno taktični pripravi na derbi 31. kola Prve lige Telekom Slovenije. Napadalec Slobodan Vuk, ki je v spomladanskem delu prvenstva najboljši strelec dvakratnih državnih prvakov, je prepričan, da bodo igro Domžalčanov v zadnjem delu sezone znova krasili visok ritem, agresivnost in neprestan pritisk na nasprotnika.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB