FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Luka Koper - Domžale 3:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2012/2013, 31. KOLO
sreda, 08.05.2013 ob 20:00
ŠRC Bonifika Koper, 1.200 gledalcev
Strelci: 1:0 Rožič Mavrič 22'/11m, 2:0 Brečević 61', 3:0 Štulac 85'

Sodniki:
Dragosalv Perič (Kranj), Rafael Ajdovec (Kranj), Boris Ploj (Miklavž na Dravskem polju), Andrej Žnidaršič (Kranj). Delegat: Jože Tomšič (Ljubljana).

Nejc Vidmar

LUKA KOPER
DOMŽALE
12 Nenezić Igor 41 Vidmar Nejc
5 Blažič Miha 2 Skubic Nejc
7 Guberac Ivica 8 Čadikovski Dragan
9 Brečević Ivan 9 Vuk Goran
13 Galešić Goran 11 Osmanaj Liridon
17 Bradaschia Daniel 13 Knezović Ivan
18 Štulac Leon 15 Gorenc Stanković Jon
20 Črnigoj Domen 25 Korun Uroš
24 Rožič Mavrič Matej 27 Dobrovoljc Gaber
25 Bagarić Davor 64 Janža Erik
27 Hadžić Damir 92 Kous Žiga


1 Hasić Ermin 22 Andrić Vjekoslav
2 Šme Denis 7 Kostakis Charis
4 Migliorini Andrea 10 Vuk Slobodan
8 Lotrič Mitja 19 Halilović Denis
14 Mendy Jean-Philippe 21 Balokog Michel Nack
23 Perger Denis 37 Majer Žan
49 Pučko Matej 77 Požeg Vancaš Rudi

Strelci:
1:0 Rožič Mavrič 22'/11m, 2:0 Brečević 61', 3:0 Štulac 85'
Menjave:
Luka Koper: Brečević - Mendy 77', Štulac - Migliorini 86', Guberac - Pučko 89'
Domžale: Knezović - Majer 46', Korun - Požeg Vancaš 46', Gorenc Stanković - Vuk S. 77'
Rumeni kartoni: Skubic 22', Bradaschia 23', Kous 38', Migliorini 61', Bagarić 74'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Darka Zeca in Lana Tirca. V prvi slovenski nogometni ligi je debitiral 17-letni Jon Gorenc Stanković, kapetanski trak pa je bil znova na roki Nejca Skubica.


90+4. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Perić je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Skubic je ukradel žogo na polovici Kopra. Podal je do Gorana Vuka, ki je z 18 metrov močno sprožil. Z odlično obrambo se je izkazal Nenezić. V ekipi Kopra je Guberca zamenjal Pučko.

88. minuta: Osmanaj je priboril prosti strel na levem robu kazenskega prostora Kopra. Po podaji Kousa je bil pred vrati najvišji vratar Nenezić.

86. minuta: V ekipi Kopra je Štulca zamenjal Migliorini.

3:0 Štulac; 85. minuta:
Po uigrani akciji s kota je Galešić poslal predložek na prvo vratnico. Pred vratarjem Vidmarjem je žogo z glavo zadel Štulac in povišal vodstvo Kopra.

84. minuta: Koprčani so poslali dolgo podajo na polovico Domžal, kjer je bil Mendy spretnejši od Skubica. Močno je meril v dolgi kot, a je vratar Vidmar s konicami prstov žogo odbil v kot.

83. minuta: Dragan Čadikovski je pred kazenskim prostorom Kopra žogo lepo namestil Požegu Vancašu, ki je s 25 metrov meril nekoliko previsoko.

77. minuta: V ekipi Kopra je Brečevića zamenjal Mendy, v ekipi Domžal pa poškodovanega Jona Gorenca Stankovića Slobodan Vuk.

74. minuta: V ekipi Kopra je rumeni karton prejel Bagarić.

71. minuta: Domžalčani so zaigrali veliko bolj tvegano. Gorenc Stanković je na levem robu kazenskega prostora našel Osmanaja. Ta je prišel do neoviranega strela, a je meril preveč po sredini gola, kjer je bil dobro postavljeni vratar Nenezić.

65. minuta: Galešić je začel novo akcijo Kopra na polovici Domžal. Podal je na levo stran kazenskega prostora, kjer je Brečević namesto strela podal na drugo stran. Tam je streljal Črnigoj, a se je od Janže žoga odbila v kot. Po podaji Galešića je z glavo streljal Rožič Mavrič. Meril je mimo desne vratnice.

2:0 Brečević; 61. minuta:
Koprčani so poslali dolgo podajo na polovico Domžal. Izven kazenskega prostora sta nespretno posredovala Dobrovoljc in Vidmar, tako da je imel Brečević prosto pot do praznih vrat.

59. minuta: Goran Vuk je na vrhu kazenskega prostora žogo namestil Osmanaju, ki je z 18 metrov meril za las mimo desne vratnice.

58. minuta: Požeg Vancaš je priboril kot na levi strani. Po podaji Kousa je na prvi vratnici uspešno odbil Brečević.

50. minuta: Domžalčani so drugi polčas začeli v postavitvi 4-3-3. Od desne proti levi so zaigrali: Vidmar; Kous, Dobrovoljc, Skubic, Janža; Majer, Gorenc Stanković, Požeg Vancaš; Vuk G., Čadikovski, Osmanaj.

48. minuta: Koprčani so imeli prvo priložnost v drugem polčasu. Po predložku v kazenski prostor so Domžalčani odbili do Bradaschie. Ta je s prve močno sprožil, z odlično obrambo pa se je izkazal Vidmar, ki je odbil v kot.

46. minuta: V ekipi Domžal sta Uroša Koruna in Ivana Knezovića zamenjala Žan Majer in Rudi Požeg Vancaš. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+2. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Preić je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je označil minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Štulac je krenil proti vratom Domžal. Na vrhu kazenskega prostora je podal do Galešiča, ki je sam krenil proti Vidmarju. Vratar Domžal se je izkazal z odlično obrambo.

43. minuta: Bradaschia je na desni strani kazenskega prostora našel Brečevića. Ta je nevarno podal pred vrata, kjer je za las zamudil Guberac.

41. minuta: Goran Vuk je prodrl po levi strani in priboril kot. Kous je poslal predložek pred vrata, kjer je bil najvišji vratar Nenezić.

38. minuta: Zaradi prekrška nad Galešićem je rumeni karton prejel Žiga Kous.

34. minuta: Domžalčani so izvedli nevarno akcijo na levi strani polovice Kopra. Osmanaj je podal do Čadikovskega, ki je s prve zavrnil do Kousa. Ta je sprožil s 25 metrov, a vratar Nenezić ni imel težjega dela.

28. minuta: Rožič Mavrič je izvajal prosti strel s sredine igrišča. V kazenskem prostoru je našel Brečevića, ki je s 16 metrov nevarno sprožil z voleja. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

23. minuta: Zaradi prekrška je v ekipi Kopra rumeni karton prejel Bradaschia.

1:0 Rožič Mavrič/11m; 22. minuta:
Koprčani so na hitro izvedli prosti strel s sredine igrišča. V kazenskem prostoru je do žoge prišel Brečević, ki ga je po mnenju sodnika Perića s prekrškom zaustavil Skubic. Slednji je dobil rumeni karton, Koper pa je prišel do enajstmetrovke, ki jo je zanesljivo izvedel Rožič Mavrič.

13. minuta: Janža je na desni strani polovice Domžal storil prekršek nad Galešićem. Slednji je poslal predložek pred vrata, kjer je kljub ogromni gneči odlično posredoval Vidmar, ki je žogo zadržal pred golovo črto.

10. minuta: Čadikovski je pobegnil obrambi Kopra. Z desne strani je podal v sredino kazenskega prostora, kamor je iz ozadja pritekel Kous. V zadnjem trenutku je žogo pred igralcem Domžal pokril vratar Nenezić.

9. minuta: Dobrovoljc je bil pri žogi na desni strani polovice Kopra. Poslal je predložek pred vrata Kopra, kjer je žogo z glavo proti vratom preusmeril Osmanaj, a je bil na mestu vratar Nenezić.

4. minuta: Domžalčani so bili v novem hitrem napadu. Slabih 30 metrov od vrat je močno z voleja sprožil Osmanaj. Žoga je zletela mimo desne vratnice.

3. minuta: Koprčani so po prekršku Koruna prišli do prostega strela dobrih 25 metrov od vrat Domžal. Nekoliko z desne je močno meril Blažič, a je streljal mimo desne vratnice.

2. minuta: Nogometaši Domžal so že v uvodni minuti dvakrat nevarno zapretili. Goran Vuk je pobegnil po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je pred Osmanajem odbil Rožič Mavrič. V nadaljevanju akcije je žoga v visokem loku znova zletela pred vrata Kopra. Nekoliko z desne je s prve poizkušal Čadikovski, a je bil Nenezić na mestu.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Kopra. Domžalčani so srečanje začeli v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Vidmar; Dobrovoljc, Korun, Skubic, Knezović, Janža; Vuk G., Kous, Gorenc Stanković, Osmanaj; Čadikovski.

Tekst in foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB