FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Triglav Kranj 1:1

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2012/2013, 32. KOLO
sobota, 11.05.2013 ob 17:30
Športni park Domžale, 300 gledalcev
Strelca: 0:1 Šmit 5', 1:1 Zolić 87'/ag.

Sodniki:
Matej Jug (Tolmin), Borut Kopač (Idrija), Uroš Bensa (Kojsko), Bojan Mertik (Odranci). Delegat: Janko Kodarin (Koper)

Erik Janža

DOMŽALE TRIGLAV KRANJ
41 Nejc Vidmar
28 Pelko Žan
8
Čadikovski Dragan 3 Šturm klemen
15 Gorenc Stanković Jon 4 Zolić Edvin
19 Halilović Denis  9 Đurković Enis
23 Ihbeisheh Jaka 11 Krcić Alen
27 Dobrovoljc Gaber 15 Poplatnik Matej
28 Šimunović Mato  19 Poplatnik Aleš
29 Balkovec Jure 20 Šmit Vlado
37 Majer Žan 23 Pokorn Jalen
64
Janža Erik 24 Stojnić Petar
90
Husmani Zeni 33 Bubanja Davor


22 Andrić Vjekoslav 1 Curanović Darjan
7 Kostakis Charis 7 Sever Matic
10 Vuk Slobodan  10 Ovčina Dragan
11 Osmanaj Liridon 16 Udovič Dragan
13 Knezović Ivan 25 Šujica Blaž
18 Pihler Aleks 27 Bukara Igor
21 Balokog Michel Nack 30 Nazić Jasmin

Strelca: 0:1 Šmit 5', 1:1 Zolić 87'/ag.

Menjave:
Domžale: Balkovec - Vuk S. 46', Ihbeisheh - Osmanaj 46', Husmani - Balokog 75'
Triglav Kranj: Šturm - Sever 66', Đurković - Bukara 82'
Rumeni kartoni: Šmit 23', Gorenc Stanković 45', Pelko 78', Pokorn 80', Šmit 85'
Rdeči karton: Šmit 85'

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Darka Zeca, Lana Tirca in Marka Kovjenića. Kaznovana sta Nejc Skubic in Žiga Kous. Kapetanski trak je od Nejca Skubica prevzel 17-letni Jon Gorenc Stanković.


90+4. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme.

90+3. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali pred kazenskim prostorom Triglava. Šimunović je med branilci gostov našel Osmanaja. Ta je podal do Slobodana Vuka, ki jo je namestil Šimunoviću. Njegov strel z 18 metrov se je od branilca Triglava odbil za las mimo desne vratnice.

90+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Mertik je označil še tri minute sodnikovega dodatka.

1:1 Zolić/ag.; 87. minuta:
Janža je bil pri žogi na levi strani polovice Triglava. Poslal je nevaren predložek pred gostujoča vrata, kjer je nespretno posredoval Zolić in žoga je končala v mreži Triglava.

Rdeči karton Šmit; 85. minuta:
Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je drugi rumeni karton na tekmi prejel Šmit. Prosti strel s 25 metrov je izvajal Čadikovski, ki je meril visoko čez vrata.

82. minuta: V ekipi Triglava je Đurkovića zamenjal Bukara.

80. minuta: V ekipi Triglava je zaradi prekrška nad Erikom Janžo rumeni karton prejel Pokorn.

78. minuta: V ekipi Triglava je rumeni karton prejel vratar Pelko.

78. minuta: Majer je izvajal prosti strel z desne strani. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je nevarno z glavo streljal Vuk. Vratar Pelko je žogo mojstrsko odbil. V nadaljevanju je močno pred vrata podal Halilović, z glavo je streljal Čadikovski, Pelko pa je še enkrat imenitno posredoval in odbil v kot.

76. minuta: Janža je bil pri žogi na levi strani polovice Triglava. Poslal je predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je Vuk odlično zaposlil Čadikovskega. Ta je iz težkega položaja meril mimo leve vratnice.

75. minuta: V ekipi Domžal je Zenija Husmanija zamenjal Michel Nack Balokog.

74. minuta: Stojnić je bil pri žogi v svojem kazenskem prostoru. Podal je proti svojemu vratarju, žoga pa se je zaustavila v vodi. Osmanaj je sam krenil proti Pelku, ki je uspel napadalca Domžal med preigravanjem uspešno zaustaviti.

68. minuta: Husmani je bil pri žogi na desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je bil za las prenizek Liridon Osmanaj.

66. minuta: V ekipi Triglava je poškodovanega Šturma zamenjal Sever.

52. minuta: Vuk je na levi strani našel Janžo, ki je poslal lep predložek na drugo vratnico. Nekoliko je zamudil Husmani, ki ni uspel priti do zaključnega strela.

49. minuta: Do prvega strela v drugem polčasu je prišel tudi Triglav. Z 20 metrov je čez vrata streljal Aleš Poplatnik.

47. minuta: Osmanaj je prodrl po desni strani. Prišel je do kazenskega prostora, kjer je močno podal pred vrata. Šturm je odbil do Šimunovića, ki je močno streljal v spodnji levi kot. Na pravem mestu je bil vratar Pelko.

46. minuta: V ekipi Domžal sta Slobodan Vuk in Liridon Osmanaj zamenjala Jako Ihbeisheha in Jureta Balkovca. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Mertik je označil minuto dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Zaradi prekrška nad Šturmom je rumeni karton prejel Jon Gorenc Stanković.

43. minuta: Bubanja je iztržil kot na levi strani. Šmit je poslal predložek pred vrata, kjer je uspešno odbil Gorenc Stanković.

41. minuta: Bubanja je po levi strani pobegnil Domžalčanom. Ujel ga je Halilović, a je napadalec Triglava vseeno prišel do strela s 15 metrov. Meril je v dolgi kot, a se je z odlično obrambo izkazal Vidmar.

37. minuta: Matej Poplatnik je krenil v protinapad Triglava. Podal je na desno stran do brata Aleša, ki je močno sprožil ob bližnjo vratnico. Vratar Vidmar je z odlično obrambo odbil v kot. Po podaji s kota je do strela s 25 metrov prišel Šmit. Nevaren poizkus je z nekaj težavami uspel odbiti vratar Vidmar.

34. minuta: Triglav je imel lepo priložnost za podvojitev vodstva. Z 20 metrov je močno streljal Stojnić. Žoga se je od domačih branilcev odbila do Bubanje, ki je iz neposredne bližine meril čez vrata.

33. minuta: Ihbeisheh je odlično preigraval po levi strani. Odigral je "dvojno" podajo s Pokornom in ob pomoči Čadikovskega prodrl do vrat Triglava. Podal je v sredino, kjer je iz neposredne bližine streljal Šimunović, a se je z imenitno obrambo izkazal Pelko.

23. minuta: Čadikovski je priboril prosti strel na desnem robu polovice Triglava. Rumeni karton je prejel Šmit. Z neposrednim strelom je poizkušal Balkovec, a je Pelko s pestmi odbil. V nadaljevanju akcije je do strela prišel Dobrovoljc. Z dobrih 20 metrov je močno sprožil z voleja in vratar Pelko je z zadnjimi močmi žogo odbil.

18. minuta: Čadikovski se je odlično boril na vrhu kazenskega prostora Triglava. Žogo je namestil Šimunoviću, ki je z levico nevarno sprožil v desni kot. Vratar Pelko je žogo odbil na desno stran, kjer je iz težkega položaja poizkušal še Ihbeisheh. Žoga je končala v rokah gostujočega vratarja.

15. minuta: Domžalčani so dolgo časa kombinirali okoli kazenskega prostora Triglava. Majer je prišel do žoge 20 metrov od gostujočih vrat. Nekoliko z desne je močno sprožil z levico, a je meril mimo leve vratnice.

10. minuta: Po lepi podaji Gorenca Stankovića je Čadikovski priboril kot. Po predložku Balkovca so se Kranjčani ubranili, a je že v naslednji akciji Halilović na desnem robu kazenskega prostora Triglava našel Šimunovića. Ta je namesto strela podal v sredino, kjer je iz ugodnega položaja Dobrovoljc meril za las previsoko.

9. minuta: Janža je priboril kot z leve strani. Balkovec je poslal predložek v kazenski prostor, vendar je žoga preletela vse nogometaše.

0:1 Šmit; 5. minuta:
Domžalčani so storili prekršek 25 metrov od svojih vrat. Nekoliko z leve je odlično sprožil Šmit, ki je zadel zgornji levi kot domačih vrat. Žoga se je od prečke odbila v mrežo.

2. minuta: Do prvega kota na tekmi so prišli tudi Domžalčani. Po podaji Balkovca je z glavo nevarno sprožil Halilović. Žoga je zletela za las čez vrata Triglava.

1. minuta: Kranjčani so že v prvi minuti nevarno zapretili, a so Domžalčani izbili v kot. Po podaji in odbiti žogi v kazenskem prostoru je do strela z 20 metrov prišel Šmit. Žoga je zletela čez prečko vratarja Vidmarja.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal, ki so začeli v postavitvi Vidmar; Majer, Dobrovoljc, Halilović, Janža; Husmani, Gorenc Stanković, Balkovec; Šimunović, Čadikovski, Ihbeisheh.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB