FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Z vlogo kapetana se ne obremenjujem

Na zadnjih dveh tekmah Nogometnega kluba Domžale se je širši slovenski javnosti predstavil 17-letni Jon Gorenc Stanković. Potem, ko je v Kopru odigral 77 minut, je na zadnji tekmi proti Triglavu vseh 90 minut nosil kapetanski trak dvakratnih državnih prvakov. Trener Stevan Mojsilović na mladega zveznega nogometaša računa tudi na torkovi tekmi proti novemu, staremu prvaku Mariboru, ki bo v Športnem parku gostoval ob 18:00.

Jon Gorenc Stanković

Kljub nenadnemu prehodu iz kadetske v člansko konkurenco, je najmlajši kapetan članskega moštva v zgodovini kluba ostal skromen in osredotočen na naslednje preizkušnje. Odkrito priznava, da je razlika med nogometom z vrstniki in v Prvi ligi Telekom Slovenije ogromna. Časa za privajanje na zahteve članskega nogometa ni imel veliko, zato je prepričan, da bodo njegove igre iz tekme v tekmo boljše.


Tekma med Domžalami in Mariborom, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo na stadionu v Športnem parku Domžale začela v torek, 14. maja ob 18:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Mertik, Tompa in Koren, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Kovačič. Trener Stevan Mojsilović tokrat ne bo mogel računati na poškodovane Darka Zeca, Lana Tirca, Rudija Požega Vancaša in Marka Kovjenića, vprašljiv pa je tudi nastop Tadeja Remsa, ki se v ekipo vrača po poškodbi hrbta.

Anina zvezdica

Nogometni klub Domžale se bo v maju priključil novi akciji dobrodelnega gibanja Anina zvezdica. Vstop na zadnji dve domači tekmi v sezoni proti Mariboru, torek (14.05.) ob 18:00, in Gorici, sreda (22.5.) ob 17:30, bo ob predložitvi dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe brezplačen. Skupaj pomagamo družinam v stiski!

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB