Kosić: ''Puščali smo preveč prostora''

Tudi po premoru Domžalčani ostajajo pri eni zmagi. Sosedski obračun z Radomljami je namreč s 3:1 pripadel mlinarjem, ki so že v prvem polčasu postavili končni izid. Za Domžale je izjemno zadel Luka Topalović, vendar izenačujoči zadetek ni prinesel želenega.

IzjavaRadomlje

“Radomljam smo v protinapadih puščali preveč prostora. Daleč stran smo stali od igralcev in žoge so se kot po pravilu odbijale njim. Tudi v duelih nismo uspeli priti do teh žog. Posledica tega so bili trije prejeti goli. Zelo neugoden poraz za nas. Podoba ni bila takšna, kot smo si želeli in to moramo sprejeti,” je po tekmi povedal Dušan Kosić.

V drugem delu igre so Domžalčani lovili zaostanek dveh golov, toda mreža Radomelj se ni zatresla: “Preko bočnih položajev smo hoteli narediti pritisk, a nismo bili dovolj živahni. Ni bilo pravih rešitev. Predvsem kvalitetnih. Fantje so se po tekmi sami zbrali v krogu in se pogovorili. To mi daje upanje, da bomo še našli rešitev. Seveda se nihče ne počuti dobro. Nismo v dobrem stanju. Stvari nam ne gredo na roko, ni pa vse slabo. Z malce več natančnosti bomo kmalu bolj uspešni.”

Po sedmih tekmah so rumeni pri petih točkah. V petek bo ob Kamniški Bistrici tekmec Aluminij, nakar v Domžale prihaja še Mura: “Način, ki sem si ga zamislil, ni enostaven. Potrebuje zelo dobro fizično pripravljenost, v trenutku, ko nismo natančni v dogovorjenih stvareh, pa seveda trpimo. Že na prejšnjih tekmah nam je manjkala zadnja podaja in na tem bomo morali delati.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO