Stuparević podpisal do konca sezone

V nove izzive tudi s 23-letnim napadalcem, ki je med srbsko elito odigral že več kot 100 tekem! Filip Stuparević je pred leti nase opozoril kot član Voždovca in v milijonskem prestopu odšel v angleški Watford.

StuparevicWelcome

''Nazadnje sem igral v Emiratih, kjer sem dvignil formo in se vrnil na pravo pot. V Slovenijo sem prišel z željo po napredku. Mislim, da je liga najboljša za storiti korak naprej. Spremljal sem prvenstvo že prej, tudi sodeloval sem z nekaterimi bivšimi člani kluba. O Domžalah so mi povedali veliko lepega, zato sem se tudi lažje odločil za prihod v Slovenijo. S soigralci želimo skočiti v borbo za Evropo. Osebno želim doseči čim več golov, saj sem napadalec,'' je povedal Stuparević. Na hrbtu bo nosil številko 18.

Pestro nogometno pot je Filip začel v domačem Beogradu. Prve nogometne korake je namreč opravil v Obrenovcu, leta 2010 je odšel v OFK Beograd, kjer je nastopal štiri sezone. Naslednji dve leti je bil član FK Rad, v sezoni 2016/17 pa je z Voždovcem sklenil prvo profesionalno pogodbo. Na začetku leta 2019 je Stuparević dočakal sanjski prestop v Watford. Njegov član je bil kar tri leta, a prave priložnosti za dokazovanje v Angliji ni dočakal. Sledili sta posoji v Srbijo, nazadnje je igral pri Al Uroobi in na 15 tekmah zabil 20 golov.

Z rumeno družino je Filip Stuparević, v preteklosti član vseh mlajših reprezentanc Srbije, podpisal sodelovanje do konca sezone. Prvič bo v kadru že na današnji tekmi z Aluminijem. Dobrodošel!

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO